BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 3 juni 2011

SOL!

Idag har vi haft en underbar dag. I morse fick jag sovmorgon av älsklingen. När jag kom upp hade jag sms från fina J som undrade om Max ville leka med W... Klart han ville! Så vi bestämde att vi skulle komma vid 12-tiden så skulle vi göra fruktsallad.

Tiden gick långsamt fram till 12 tyckte Max... Vi fick äta lite lunch innan så det fick bli plättar idag. Jag hade kvar dinkelpannkakor från igår.
När vi kom till J&W så satte killarna igång att leka och busa direkt. Vi fixade klart fruktsallad och vispade vaniljvisp.
Killarna hade myror i byxan så de åt inte jättemycket... Det tog vi igen, vi åt så vi storknade! Fy fanken så gott det är med fruktsallad och vaniljvisp.

Killarna surade ovanligt mycket idag och blev ledsna på varandra. De har inte träffats på en månad så det blev nog lite för mycket på en gång. Emellanåt lekte de hur fint som helst.
Leo var med och fick vara i solen! Jag hade smort honom ordentligt men han hade bara t-shirts och ett par trekvartsbyxor. Längesen som han haft så lite på sig. Han blev lite småkall om fötterna emellanåt men inte så att det behövdes strumpor.

Vi gick hem från J&W vid 15-tiden och det dröjde inte länge efter att vi hade kommit hem som farmor kom förbi. Så Max åkte med henne och skulle köpa blommor.
Jag och Leo gick ut i sandlådan. Han gillar verkligen den.

Ikväll blev det grillat igen, till Max´s stora förtjusning. Leo fick mos på potatis, palsternacka, morot och fiskbullar! Smaskens tydligen för det gick ner fort. Med favvosåsen på naturligtvis!
Det var två trötta killar vid matbordet idag. Det var inte mycket protester när de la sig ikväll, jag tror att båda killarna kommer att sova gott. Förhoppningsvis minst lika länge som i morse (kl.7)!


En bild på killarna från igår.
De hade hur skoj som helst med 2 flaskor.

Spiderman!

Coolaste lillebror med storebrors keps
och första skrapsåret!

Hemma i sandlådan. En höjdare.

0 hade något att säga!: