BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 6 juni 2011

Sommaren är underbar!

Måndag och ännu en ny vecka. Imorgon är det dags för Max att gå på dagis igen. Snacka om att han längtar.

Helgen har varit underbar. Det har varit strålande sol och runt 26-28 grader. Vi har verkligen njutit. Max har varit ute och lekt med kompisarna på gatan från 9-10 på morgonen och ända till kvällen. Precis som det ska vara på sommaren. Jag har försökt att vara i solen så mycket som möjligt och har faktiskt fått lite färg! *wohoo*
Jag har lyckats se till att inte bränna mig alltför mycket. Jag är rätt så röd i nacken men det gör inte ont. Annars brukar jag göra en klassiker, bränna mig så jag knappt kan sova på natten.
Ungarna har smorts ett par gånger om dagen för att de inte ska bränna sig.

I lördags hade vi en supermysig dag, ute i solen större delen av dagen och sen på kvällen satt vi ute med ett par av grannarna och bara njöt. Ungarna busade rundor och sprang mellan våra trädgårdar. Det var helt omöjligt att få ungarna i säng, tom Leo. Vi satt på muren till klockan var 22, det är sommar det!

Jag var beredd på att få gå upp tidigt på söndag morgon. Trots att de somnar sent så brukar de vakna tidigt. Jocke åkte till jobb halv 6 och snacka om att jag blev förvånad när jag vaknade vid 8 och det var helt tyst i huset. Jag gick upp och vid 8,20 vaknade ungarna. De hade busat hela dagen i solen så de var nog riktigt slut.

Igår hade vi en rätt så lugn dag. Grannarna flyttade så Max var där och lekte med deras dotter. Jag och Leo var ute i trädgården och bara njöt. Leo gillar verkligen sandlådan.

Jocke kom hem vid 14,30 och hade köpt en ny pool till Max. Den var lite större än den barnpoolen vi hade innan. Max gillar verkligen att bada så då behöver han en pool som han åtminstone kan "simma" i. När vi hade blåst upp den och fyllt den så var det dags att gå upp till farmor och farfar. Det bjöds på grillat där tillsammans med Jockes bror med familj.

Max hade superskoj med kusinerna och åt mat, chokladpudding och sen lite godis på det... Det blev sent innan vi kom hem så de kom inte i säng förrän klockan var närmare 22.
Och tro det eller ej, de sov till 8,15 idag också!

Idag blir det nog en lugn dag. Max är lite trött och ville inte leka med kompisar. Leo är superkinkig och ska vara på mig hela tiden... Det tar på krafterna att vara uppe sent.
Ikväll blir det sängen i vanlig tid för ungarna för imorgon är det dags för dagis igen för Max. Själv tror jag att jag kommer att få ge mig iväg och handla imorgon, det börjar bli tomt i kyl och skafferi... Lite lättare att göra sådant nu när Leo inte äter varannan timme!

Liten bildbomb från helgen:

0 hade något att säga!: