BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 22 juni 2011

Snart midsommar!

Onsdag idag och snart är det midsommar!

Igår var jag, Max och Leo i Stadsparken halva dagen. Vi hade bestämt lekplatsbus med J&E och M, L&L. Det är längesen vi har träffats så det var himla skönt att kunna sitta i Stadsparken medan ungarna rastade sig.
Det är en enorm frihet att kunna göra sånt nu, det har inte varit så skoj att göra något innan eftersom jag visste att Leo var tvungen att sitta stilla och äta i en timme och sen med största sannolikhet skulle han kräkts efteråt... Jag hade gjort chokladplättar på beställning från plättmonstret Max och vi hade med gifflar och festis.

Vi kom dit vid 11 och när klockan började gå mot 15,30 så bröt vi upp och åkte hem.
Jag hade en träff med både City Gross och Maxi efteråt. Dags för storhandlingen, jag vägrar att ta det för nära midsommarafton. Jag vet hur kaotiskt det brukar vara på jobb!

Det var så skönt att åka och handla när vi kom hem. Helt ensam i de 2 timmarna det tog. Hade egentligen inte behövt ta 2 timmar men jag hade ingen brådska! =)

Idag är Max på dagis igen. Jag ska ta och tvätta och städa lite. Sen ikväll är det fotbollsträning för Max. Han har snackat om det sen igår, han tyckte verkligen att det var skoj!

Imorgon är det dags för sjukhuset igen. Dags för ät-träning igen och hämta aggregat, sprutor mm. Framförallt är det dags för vägning! Jag hoppas verkligen att han har gått upp nu! Han har ätit bra trots en efterhängsen förkylning.

Imorgon kväll kommer äntligen mamma, pappa och syster hit. Max har räknat dagarna och längtar! De ska stanna en månad och det ska bli skoj att träffa dem igen.


Nya cykeln

I Stadsparken på picknick

Leo gillade gungan!

Max klättrade högt

Inte lika skoj som gungan...

Gott med gifflar

Kvällsbus! ♥

0 hade något att säga!: