BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 12 mars 2011

Blodet droppar...

Igår hade Max och pappa en halvdag tillsammans. De åkte först till tropikariet, sen till Jockes jobb och sen Familia. På familia skulle de köpa Toy Story 3, men eftersom Max plötsligt ville ha Toy Story 2 också så åkte de hem och beställde båda filmerna på nätet istället. Max hade haft jätteskoj! Det är längesen som de hade hittat på något, bara de två.

Jag och Leo hade en tid hos tandläkaren kl.13. När vi kom dit så gick allt jättebra, Leo var jätteduktig. Tandsköterskan var väldigt duktig och busade mycket med honom. Allt såg jättebra ut, trots alla hans kräkningar. Egentligen ska han inte kallas förrän han blir 3 nästa gång, men han blir kallad till hösten igen, med tanke på hans hjärtfel och kräkningar. Han bör inte få hål i tänderna eftersom en infektion kan gå rakt ner till hjärtat!

Eftermiddagen var lugn, jag satt en del vid datorn och följde AB´s livechatt om jordbävningen/tsunamin i Japan. Fruktansvärt att läsa om det. Jag kommer ihåg annandagen 2004, när jag fick reda på tsunamin i Indonesien. Jag förstod inte riktigt vad det innebar. Jag tänkte att det var en flodvåg men inte att det innebar såna extrema krafter. Denna gången var man mer införstådd med krafterna och det är hemskt att se bilder/filmer från området.

På kvällen var Jocke och tränade. Jag la barnen och för att göra det så enkelt som möjligt så la jag båda i våra sängar. De busade lite men sen somnade de gott.
Jag och Jocke passade på att titta på film, blev Green Zone med bla Matt Damon. En riktigt bra film, men Matt Damon brukar sällan vara med i dåliga filmer.

Vi vaknade hela familjen kl 5 imorse av att Max sa att han var snorig. När vi tände så insåg vi att det var näsblod... Så det blev till att plocka bort ett par örngott och täcke för tvätt. Sen skulle vi försöka somna om. Jag och Leo gick upp på ovanvåningen eftersom Leo inte ville somna utan mest busa med Max. Jag och Leo lyckades somna vid 6 och sov sen till 8.

När vi kom ner så gick Jocke och la sig igen, Max hade inte sovit mer än en halvtimme sen halv 6 imorse. Max var inte så farligt trött, men Jocke var!

Idag ska vi prova att ställa in Leos säng i Max rum. Förhoppningen är att de ska kunna sova i samma rum. De ska byta rum med oss men eftersom vår säng måste skruvas ner innan vi flyttar den, så får de provsova ihop på Max´s rum.

Idag ska även jag och syster iväg till Väla. Vi ska ta en "heldag" där och sen handla mat efter det. Bara vi två hela dagen, ska bli superskönt! Det är längesen det hände!

0 hade något att säga!: