BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 24 februari 2011

Uppåt igen!

Idag var det dags för ett besök på habiliteringen för att träffa sjukgymnasten. Hon tyckte, precis som vi, att det har gått fort framåt. Det har hänt en hel del på kort tid. Allting såg bra ut och Leo lekte och hade hur skoj som helst.

Efteråt var det dags för ett besök hos dietisten igen och den obligatoriska vägningen. Jag hoppades på bra siffror, och jag fick bättre än vad jag hade trott! Han har gått upp 160 g på en vecka, det är superbra! Vi fick med oss ett par flaskor med en special-smoothie som vi ska prova. Den innehåller 150 kal/100 ml så den är späckad med näring! Den, i kombination med minimax (120kal/100ml) och gröt så ska vi förhoppningsvis kunna göda honom.

Jag ska tjata lite mer om insamlingen!
Nu är snart februari slut och alla barnhjärtans månad. Målet som Hjärt-Lungfonden har satt ligger på 200 000 kr.
För tillfället har de fått in 153 869 kr, hjälp till att uppnå målet genom att sms:a BARNHJÄRTA 465 *NAMN till 72 901. Ett sms kostar bara 30 kr, men det hjälper så mycket!!

Jag säljer pins, reflexer och hjärteband för Hjärt-Lungfonden. Är det någon som vill köpa så kostar de 30 kr/st.Så här ser produkterna ut som jag har att sälja!

1 hade något att säga!:

Bloggmamman sa...

Så himla roligt att vikten var så bra! Hoppas hoppas det fortsätter så! Ja, verkar verkligen som att utvecklingen går snabbt framåt för Leo, skoj! Är härligt när man ser framstegen de små gör! Trevlig helg!