BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 11 februari 2011

Hjälp Leo och alla andra ♥-barn!

Fredag idag och familjen är samlad igen. Jocke och Max kom hem vid 8 i går kväll. De hade haft skitväder hela vägen ner. Jag och syrran har haft det himla lugnt och skönt när de har varit borta, men det var skönt att få hem dem igen. De hade haft det jättebra.

Jag och syster har varit rätt så flitiga när de har varit borta. Vi har fått undan julgrejorna, in på vinden, och röjt lite på ovanvåningen bland alla undanlagda bebiskläder. Har lagt ut förfrågningar om det är ngn som vill ha. Jag har från 62, tror jag, till 80 som det är nu. Sen har jag sorterat recept ur mina Matmagasinet-tidningar och slängt massor! Syster har varit superduktig och städat grovköket och vi tog köket tillsammans. En riktig storstädning där vi tog luckor och allt.

Vi har sett en hel del filmer. Vi har sett såna filmer som Jocke inte är så förtjust i. Det skönaste har varit att kunna sova ostört på natten. Jag har kunnat sova till halv 8 och tom halv 9 en morgon! Annars är det upp runt 7...

Idag ska jag åka till Familia och se om jag kan hitta lite underkläder. Har inte speciellt mycket av den varan! Ska även se om jag hittar mockasiner till Leo, han vill gå mer och mer nu och då är det bra med mockasinerna, annars får han inget fäste.

Idag ska jag även hämta hjärtegrejorna från Hjärt-Lungfonden som jag tänkte försöka sälja. Alla pengar går direkt till forskning kring barns hjärtsjukdomar. Så är ni intresserade av att stödja hjärtforskningen så hör av er. Priset är 30 kr per produkt.

Vill ni inte köpa grejorna så får ni gärna hjälpa till att stödja forskningen genom att sms:a BARNHJÄRTA 465 *NAMN till 72 901!

Visste ni att i stort sett all forskning kring hjärtebarn och barns hjärtfel sker vi skänkta pengar, nästan ingenting kommer från staten! Så snälla, hjälp till med ett enkelt sms så att fler hjärtebarn kan räddas!

1 hade något att säga!:

Mickis.H sa...

Ja, det är jätteskönt att hon äntligen slutat kräka och fått tillbaka matlusten :) Hon har ätit 1/2 liten portion med spagetti och baconsås 2 gånger idag. Bara behövt sonda 1mål, resten har hon ätit själv :)