BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 15 februari 2011

Pussel

I fredags var jag och syster på Familia och shoppade. Vi var iväg i över 3 timmar och det var underbart! Fick shoppat lite underkläder till mig och mockasiner till Leo. Leo drar sig upp själv nu och då måste han ha bra fäste. Strumpor med anti-halkfunktion funkar inte, men mockasinerna är jättebra.

I lördags tog jag tag i mina 3 receptpärmar. Jag har massor med recept, och jag har, under veckan, slängt 4 års Matmagasinet-tidningar! Nu tog jag tag i pärmarna också. Det slutade med att jag slängde massor, så nu har jag en pärm kvar! Bra jobbat av mig, jag är värsta hamstern. Får skylla på att jag har det efter pappa! =)

I söndags hade Max gympa mellan 11-12 och eftersom Leo ändå inte skulle hinna äta under tiden, så gick jag ut och gick en ordentlig runda i blåsten. När jag kom tillbaka och skulle hämta Max så hade jag och Leo gått ca 3.7 km. Tyvärr insåg jag inte förrän jag kom tillbaka, hur Leo hade klarat blåsten. Jag hade på vindskyddet på vagnen men det hade inte hjälpt mycket tyvärr. Han var knallröd i hela ansiktet och blå om läpparna. Det var första och sista gången jag tog med honom ut när det blåser så mycket! Då insåg jag vad hans hjärtfel innebär! Han kommer alltid ha jobbigt med blåst. På kvällen tog jag och syster fram ett 500-bitars pussel. Vi pusslade jättemycket när vi bodde hemma, hela familjen tycker om att pussla. När vi satte in julsakerna på vinden, så hittade vi alla pussel, så vi tog fram dem. Vi pusslade ett i söndags och ett igår! Max har varit med och försökt men han blir lite arg och irriterad när han inte kan. Vi försöker förklara att det är pussel för vuxna men det fastnar inte riktigt... Härom dagen så slängde han ur sig: "Det är makalöst!!" Snacka om vuxet ordförråd.

Igår var vi först hos J, W och V på förmiddagen. De behövde nog båda leka av sig lite! Det var riktigt mysigt, som vanligt. Sen på eftermiddagen var det kyrkis, så vi han bara hem och vara hemma i 10 minuter. Sen var det ut i blåsten igen! Det var svinkallt igår, det blåste halv storm och var bara någon grad ute.

Idag var det äntligen dagis och eftersom det blåser lika mycket idag som det gjorde igår så hade jag bestämt mig för att köra till dagis, mest för Leos skull. Nu kom syster upp precis innan vi skulle åka, så jag körde ändå...
Idag ska vi ta fram ett nytt pussel, ett 1000-bitars. =)

0 hade något att säga!: