BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 6 februari 2011

Filmmaraton...

Imorse vinkade jag och Leo av Jocke och Max. De ska, tillsammans med farmor, farfar, morbror och kusinerna, åka till Sälen och åka skidor/snowracer. De ska vara borta till på torsdag.
Jag känner ingen längtan efter att åka skidor så mig gör det absolut inget.

Jag och syster har passat på att ha filmmaraton idag. Vi började med The Ugly Truth sen blev det The Bounty Hunter, Rock'n Rolla och nu ikväll The Phantom of The Opera.
Till middag blev det hemlagad pizza. Riktigt smarrigt med massor med gorgonzola på. =) Det blev en del över, så antingen blir det lunch eller middag imorgon.

Leo har verkligen gått framåt i sin utveckling. Nu ställer han sig snabbt om man håller honom i händerna. Han går mycket stadigare också. Framförallt vill han gå när man ställer honom upp! Han blir alltmer högljudd, mest troligt hans sätt att kräva uppmärksamhet.

Han avskyr verkligen att behöva sitta i sin matstol och äta. Tyvärr har vi inte hittat något som han tycker tillräckligt mycket om att ha och leka med eller läsa för att han ska kunna sitta lugnt den timmen det tar.

Hela familjen har varit förkylda, min är nästan över men Leos håller sig envist kvar. Han är fortfarande snorig och har en del slem i halsen.

Det kommer att kännas konstigt att sova ensam i sängen inatt, och veta att jag inte kommer att bli väckt av Max mitt i natten.


Skön stil

Dragkamp..

Underbart god pizza!

0 hade något att säga!: