BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 20 februari 2011

Nu är det klippt!

Ja, i fredags hade vi äntligen fått klipptid. Jag, syster och ungarna behövde klippas. Leos hår växer som ogräs, ja det gör väl i och för sig hela familjens. Båda ungarna var jätteduktiga, de satt still i stolen och blev av med massor med hår! Sen var det systers tur. Hon har väldigt kort hår, men frisören lyckades hitta tillräckligt med hår för att behöva använda 3! knivblad... Men snyggt blev det. Jag hade velat länge på om jag skulle klippa mig kort eller låta det vara... Jag gillar mitt hår för det är tjockt och fint, men det är ingen mening med att ha långt hår om man, som jag, sätter upp det hela tiden! Så frisören fick fria händer att göra något kort och snyggt. Jag blev jättenöjd. Det är kort, men inte för kort. Jag kan fortfarande göra lite med det, jag måste inte hålla på att platta om jag inte vill.

Igår hade vi vänner på besök, J, N, I och vovven D. Katten gillar inte riktigt deras hund eftersom den jagar honom. Han höll sig på ovanvåningen, men kom ner när vi satt och åt. Naturligtvis blev det bråk, D och Findus for rundor under bordet innan vi fick tag i dem. Katten hade försökt rädda sig upp i fönsterkarmen och där fick jag tag på honom. Eftersom det kändes som ett dumt beslut att lyfta honom förbi D, så öppnade jag fönstret så han kunde komma undan den vägen. Och sen försvann han... Kvällen var, trots bråket, riktigt mysig.

Vi såg inte till honom på hela kvällen igår, och först i eftermiddag, efter att ha varit ute i minusgrader i ca 20 timmar, kom han äntligen hem igen! Jag och syster var ute i flera vändor i förmiddags och i middags och letade.

När han kom hem så sprang han direkt upp på ovanvåningen, och har inte kommit ner sen dess. Han fick en påse blötmat när han kom hem, och han hade inte ätit på nästan ett dygn så han slängde i sig maten! Han var lite rädd och nervös, men nu har han sovit/myst på systers rum hela kvällen. Han har fortfarande inte gått ner för hela trappan, han har suttit halvvägs... Han har fått upp både mat/vatten och sin låda där uppe, så det går ingen nöd på honom.
Jag tror att han behöver lite lugn och ro.

Jag var och tränade imorse, men för första gången så kunde jag inte koncentrera mig på träningen. Tänkte hela tiden på Findus... ♥

Leo före och efter. Som natt och dag!

Vi nyklippta tokar oss lite...

Blev faktiskt nöjd med frisyren!

0 hade något att säga!: