BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 1 februari 2011

OBS! Hjärtebarnsmånaden!

Här hemma har vi sjukstuga för tillfället. Det började så smått i helgen med att Jocke blev förkyld och Max började hosta. Jocke är genomförkyld, Max hostar mest, så hans har antingen inte brutit ut, eller så blir det en mild variant. Leo har varit precis som vanligt, men i natt vaknade jag vid 2 av att han var ledsen. Det var inte så konstigt med tanke på att han var skållhet (feber!) och han lät som en astmatiker... Så det blev till att ta en runda med diverse medikamenter. Nässpray, alvedon och inhalering först med pulmicort, sen en halvtimme senare med airomir eftersom pulmicorten inte hjälpte...
Han andades som om han sprungit ett maraton och det tog lång tid innan det lugnade ner sig, ett tag räknade jag på andningsfrekvensen och den var strax över 50 som mest.
Jag tror att han och jag var uppe i minst en timme, sen började det lugna ner sig så vi gick och la oss i gästsängen för att inte störa Max och Jocke.

Idag började vi (Leo) dagen på samma sätt, han lät som en astmatiker, lite feber och snorig, så det blev en runda medikamenter till. Max har kvar lite hosta så det, i kombination med att jag inte vill gå ut med Leo idag, innebar att jag ringde dagis. Han får stanna hemma idag så får vi se hur det är imorgon. Antagligen så stannar han hemma resten av veckan också, han och Jocke och farmor och farfar åker till Tandådalen på söndag. Då är det lite roligare om han är frisk...

Idag är det den 1 februari! Denna månaden är jätteviktig ur hjärtsynpunkt. Denna månaden har alla människor en möjlighet att vara med och hjälpa till att stödja hjärtforskningen.

Visste ni att i stort sett all forskning kring hjärtebarn och barns hjärtfel sker vi skänkta pengar, nästan ingenting kommer från staten! Så snälla, hjälp till med ett enkelt sms så att fler hjärtebarn kan räddas!


Jag vet att jag tjatar men jag tycker det är så oerhört viktigt att det kommer in pengar till forskningen kring barns hjärtfel. De får inte in på långa vägar så mycket som tex barncancerfonden. Därför tjatar jag!

Jag skulle bli oändligt tacksam om alla (?) ni som läser min blogg ville skicka ett sms och skänka pengar. Det kostar bara 30 kr! Skicka: BARNHJÄRTA 465 *NAMN till 72 901. Byt ut *NAMN mot ert eget namn, så kan ni se ert namn på hjärtat till höger. Bara en sån sak! ;-)

Jag kommer att fortsätta "tjata" om detta hela månaden! =)

Jag kommer att stödja forskningen kring barnhjärtan på mitt eget sätt, dels via sms, men jag kommer även att sälja hjärteprodukter. Det är pins, reflexer och armband. De kostar 30 kronor styck och jag räknar med att sälja mycket! =) Jag hoppas på lite hjälp från er naturligtvis...Det märks att Leo är förkyld, annars ligger han aldrig i soffan!!

1 hade något att säga!:

Helena sa...

Måste bara säga att åh vad snygg din blogg är nu :-) riktigt "hjärt"-lig :-)

Hoppas ni piggar på er för övrigt!