BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 19 november 2009

Segare än kola... *uppd*

Kl. 10,47
Idag är en sån dag som man bara hade velat ligga i sängen hela dagen och glo på tv eller kolla datorn... Känner inte för att göra ngt alls! Har andra maskinen tvätt igång men jag borde verkligen ta tag i strykningen oxå... Det börjar samlas ordentligt nu! Har en smygande huvudvärk på g... Vet inte om det är sprutan jag tog igår, eller det faktum att jag bara sovit mellan 01-06,30... Lite av båda misstänker jag. Armen är öm precis runt sticket men inte så farligt. Känns som att det är lite uppblåst det här med alla farliga och hemska biverkningar... som vanligt!

Vi testar en ny "grej" på Leo idag... Innan har vi gett 110 ml mat på ca 1 timme och 6 ggr/dygn. Idag testar vi och ge 132 ml på ca 1 timme, 15-20 minuter och 5 ggr/dygn. Det blir samma mängd mat på ett dygn men lite glesare. Imorse när jag hämtade honom efter första målet så hade han inte kräkt så mycket, det kom lite senare på mig och på golvet, men då hade jag busat lite med honom... ;-)

Max är hemma med oss idag eftersom han fortfarande är sjuk. Han har en rälig hosta och är lite allmänt trött och grinig. Förståligt. Men febern som han hade på dagis i tisdags hade försvunnit till jag kom hem på kvällen. Ovanligt att han har feber. Rätt intressant, man kan nästan se ett mönster från i söndags, när han blev hes på eftermiddagen, sen fick han ett kruppanfall på natten mellan söndag och måndag, tror jag det var. Sen på tisdag kom febern... som iofs försvann fort igen men hostan sitter kvar och han får hostmedicin 3 ggr/dag men det hjälper knappt. Hostan har iofs blivit lite bättre, men det tar alltid tid för honom att bli av med den. Där är han väldigt lik mig. Jag får samma typ av hosta. Det gör riktigt ont i luftrören så han har fått en del glassar! Får man när man e sjuk ju. =)


Kl. 23,19
Nu sover alla grabbarna gott. Leos mat"test" har gått bra idag, men det är för tidigt att säga om det funkar i längden. Fick ett samtal från Rein, hans hjärtläkare som sa att han skulle diktera remiss till en kontraströntgen av mage och tarm. Förhoppningen är att den ska göras innan jul!! Skulle inte den visa något så blir det mest troligt att de går ner med kamera men det görs bara i Lund. Äntligen börjar det hända lite på matfronten. Nu ska vi bara ta och skärpa oss och ge mer mat i munnen. Nu när det går 4 timmar mellan målen så blir det lite lättare att få tid att sitta ner med honom och ge mat. Provade med gröt ikväll och han fick nog i sig en 6 skedar! Riktigt bra. Sen drack han en del vatten ur sin mugg oxå!

Max har varit rätt så slagen idag och vid 16 somnade han under en filt i soffan... Sov väl ca 30 minuter, men han var inte så mycket piggare efter det... Stackaren. Hjälper inte hostmedicinen inatt så får vi gå på den starka imorgon! Gillar inte att ge honom den eftersom den innehåller morfin och när han fick den innan dagis så reagerade fröknarna på att han var lite "borta"... Men han hostar ordentligt och är han hemma så kan han lägga sig och vila om han e trött och hängig.

Imorgon ska jag klippa mig inför fotograferingen på lördag! Ska bli så skoj, även om jag vet att Jocke inte alls ser fram emot det, speciellt inte sen jag sa att det skulle ta en 3-4 timmar... Han trodde en timme och sen iväg... Jag vill verkligen ta dessa bilder och ha lite fina familjebilder. Det är en once-in-a-lifetime upplevelse...

0 hade något att säga!: