BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 21 november 2010

Snart är det julafton!

33 dagar till julafton! Ja, jag längtar... =)

Dagarna går fort nu. Det har inte hänt så mycket denna veckan. I torsdags var vi en runda till Familia. Syrran skulle klippa sig och jag skulle handla finkläder till ungarna och hämta medicin till Leo.
Hittade jättefina kläder till ungarna, skönt att ha det avklarat.

I fredags var Jocke ledig eftersom han jobbar idag, så jag och Max åkte och veckohandlade. Skönt att kunna göra det i godan ro. Max är jätteduktig och tycker det är roligt. På eftermiddagen hade vi tid för däckbyte på KIA:n. Det var perfekt timing eftersom det snöade hela dagen. Tror att det kom mellan 5-10 cm! Jättefint, men tyvärr bara slask. Det har legat kvar en hel del till idag, men det är sörjigt...

Igår tog vi det lugnt. Jag klädde pojkarna i tomtedräkter och försökte ta ett julkort, får se hur det blir. Jocke och Max åkte iväg och tippade vid lunch och sen var det bara jag och Leo i ett par timmar. Jag körde en maskin tvätt och strök lite kläder och passade på att beställa bilder från fujidirekt.
Vi hade en lugn skön lördag tillsammans. Känns som att det var längesen...
När vi hade lagt ungarna så hade vi lördagsmys och tittade på film. Hancock gick på Canal +. Det var en riktigt mysig film! Jag gillade den.

Idag blir det en lugn dag, jag är trött! Jocke gick upp 5 och strax efter så vaknade Leo! Så jag vankade runt med honom i sovrummet i en kvart, sen gick vi och la oss i soffan. Jag vaknade ca en timme senare och försökte lägga honom i sin säng, men se det gick inte! Så han fick sova mellan mig och Max. Vi lyckades slumra till 7,30! Leo sov vidare och vaknade först vid 8,30.

Max ska egentligen på gympa idag, men han får stanna hemma. Hans hosta är tillbaka (den har eg aldrig försvunnit, bara blivit lite bättre). Idag låter han räligt igen, så imorgon måste vi till vc! Han har hostat i flera månader, nu måste de kolla upp honom. Jag vet hur hans hosta är, eftersom jag har likadan. Ett tag trodde jag att den hade försvunnit helt, men den försvinner aldrig! Hittar de inget imorgon så får de åtminstone skriva ut ny hostmedicin, för Lephetonen är slut snart!

Glömde nästan: i torsdags stod Leo nästan själv i ca 10 minuter! Han lutade bara lite mot soffan. Nu är det bara att fortsätta stå-träna honom!


Byxa och skjorta till Leo!

Detta fick Max!

2 hade något att säga!:

Nilla sa...

Heja Leo! Nu skall han bara lära sig att gå...

Mickis.H sa...

Håller med föregående talare, Heja Leo :)
Luna totalvägrar att stå själv men hoppas det släpper snart.