BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 14 november 2010

Fars dag.

Idag är det Fars dag. Jag hade köpt en DVD till Jocke när vi var och handlade igår. Sprang på Galleri Gustafsson och eftersom jag vet att han gillar Robert Gustafsson så verkade det vara en bra present. Det är lite tråkigt att ge de vanliga fars dags presenterna, slips, strumpor eller kalsonger...

Igår eftermiddag var vi på kalkonmiddag hos svärföräldrarna. Det var som vanligt väldigt gott! Man äter alltid för mycket... Svärmor frågade om jag skulle med på träningen som är idag. Jag hade helt glömt av träningen som är på söndagarna så jag blev glad.

Jag var och tränade core med boll i morse. Det var ett lite tuffare pass, vi hade hantlar i flera av övningarna. Även om det bara är 1 kg så gör det stor skillnad.

När jag kom hem från träningen så hade Jocke lämnat Max på sin gympa och satt och tittade på DVD:n. Den var riktigt bra. Massor med blandat material från allt han gjort under 25 år.

Leos kräkningar har än så länge blivit färre. Från 3-4 ggr per dag innan, så är vi nere på 1, max 2 nu. Känns som att det går bättre. Vi kör rätt så långsamt nu. Han får 175 ml per gång så vi brukar hamna på 8-900 när dagen är slut.

Idag blir det en lugn dag, vi ska fira älsklingen/pappa med lite tårta ikväll. Först blir det baconlindad köttfärslimpa med mos och sås! Riktig söndagsmiddag.

0 hade något att säga!: