BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 7 november 2010

Snart är det dags...

Söndag och dagen före färden ner till Lund. Ikväll kommer vi att försöka lämna Max hos farmor och farfar. Vi ska försöka se till så att han vågar sova hos dem, tanken är att de ska passa honom till vi kommer hem, antagligen på onsdag. Eftersom han är så mörkrädd och extremt "mammig" så får vi försöka att locka honom att sova hos farmor och farfar.

Imorgon kl 9 sk vi infinna oss på röntgen i Lund. Sen blir det inskrivning med samtal med narkos, doktor, UKG mm. Det ska bli riktigt skoj att komma ner till Lund igen. Se om samma underbara sköterskor är kvar! Jag tror inte att Leo kommer vara något på BIVA så vi får väl se om det blir ett besök upp ändå. Beror på hur det står till med infektionsläget nu.

Sen görs kateteriseringen på tisdag. Går allt som det ska så kommer vi hem på onsdag. Sen är det bara att vänta och se när de vill göra operationen.

Idag jobbar Jocke 8-15, sen ikväll ska han gå och se HIF-Kalmar. För att HIF ska vinna SM-guldet så måste Malmö förlora. Tyvärr tror jag inte de gör det. Då blir brorsan glad. Han har åkt ända från Stockholm bara för att se Malmö ta emot Mjällby.

1 hade något att säga!:

Bloggmamman sa...

Ja, är ju en del förberedelser inför en Lundresa! Tror säkert vi ses här nere, vi kommer inte så långt! Går här och fram och tillbaka i korridorerna:) Hoppas det funkar och lämna storebror!