BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 16 november 2010

Sjukhusdags

Idag var det dags för sjukhusbesök igen. Dagens besök bestod av att Leo skulle få sin spruta mot influensan. Jag tänkte även väga honom och det var planerat ett ev knappbyte också.

Jag gick direkt och vägde honom när jag ändå väntade på sköterskan. Jag trodde väl att han skulle ligga under 9 än, men döm om min förvåning när vågen stannade på 9075 g! Underbart. Det har gått över förväntan med "maten vs. kräkningarna".
Leos hjärtsköterska "haffade" oss och ville höra hur det var med honom. Jag berättade om kat:en och vad de hade kommit fram till.
För att distrahera Leo från sprutsticket plockade sjuksköterskan fram en isglass. De andra gångerna har han knappt rört den, denna gången gick det bättre. Han åt inte så mycket av den, men mycket mer än vad han gjort innan.
Sticket gick hur bra som helst, lite knorr precis när hon stack men det hade jag nog gjort själv. Det såg ut som att det kändes ordentligt...

Sen gick vi över till dagvården, knappsköterskan skulle få titta på knappen och se om man kunde byta till en kortare. Hon rekommenderade en som var både kortare och mindre diameter.
Hann med att träffa på dietisten också, hon var överlycklig över att höra att det går så pass bra med maten. Vi är ändå överens om att han bör genomgå en gastroskopi, så vi ser att det verkligen inte är något som går att rätta till! Vi ska till mag-/tarmläkaren den 9/12 så då får vi väl se om det har hänt något...

När vi körde hem så somnade Leo i bilen, så jag gick och la honom direkt. Tyvärr gillade inte Leo den idéen så det var bara att plocka upp honom igen. Då passade jag på att byta knappen innan han fick lite mat.

"Kräkmässigt" har denna dagen gått hyfsat. Igår var det en riktigt bra dag, bara en liten kräkning! Idag blev det 2, men det är fortfarande mycket bättre än innan.

0 hade något att säga!: