BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 28 juli 2010

Städdag

Idag började dagen väldigt segt. Jag var riktigt trött. Vi hade bestämt sen igår att vi skulle städa idag så runt 10-11-tiden satte vi igång. Samtidigt som jag storstädade badrummet så städade syrran uppe hos sig. När jag la Leo vid lunchtid så satte vi igång med grovköket. Allt hivades ut/stuvades undan. Sen gick syrran och jag lös med klorin och trasa! Känns som att vi gick över allt i grovköket, inklusive golv och väggar... Sen dammsugning och våttorkat på det, så blev det riktigt bra! Det tog oss mer än 3 timmar för vi tog verkligen allt. Spolade av lådor och papperskorgar...

Vi hann påbörja köket oxå, jag tog alla köksluckor och skåpet under vasken. Storstädningen fortsätter imorgon! Det, och handling står på schemat imorgon.

Annars har det varit härligt väder idag. Lite för fint för storstädning, men det är skönt att kunna ha öppet överallt. Max har varit ute i stort sett hela dagen. Potträningen går rätt så bra, han glömmer sig ibland, men det e fullt normalt.

Nu i kväll blev det korvgrillning, snabbt, enkelt och väldigt gott. Max var iväg och lekte med Ella och när han insåg att det var dags att gå in och äta blev det kaos. Han var helt förtvivlad, han skulle ju leka med Ella! Efter mycket o och men fick han ätit en korv. Rätt så snart efter det så åkte han i säng. Han var helt slut och protesterade inte alls.
Max hjälpte mig att städa badrummet

Leo klappar katten, lite hårdhänt men katten tillät det!

1 hade något att säga!:

Jessica & Emilia sa...

Tror det är er förtjänst att vi andra slapprövar fick så härligt väder så för min del får ni gärna städa resten av veckan också. Skulle ni bli klara med ert kan ni fortsätta här ;o) *fniss* Kram