BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 23 juli 2010

Framsteg och sjukhusprat

Så har nästan hela första veckan som mammaledig gått. Det går konstigt nog inte så fort som jag trodde. Det har varit en lugn vecka, det enda som varit riktigt flitig är tvättmaskinen. Det blir mycket tvätt nu med Leos kräkhanddukar och Max kallingar. Max är riktigt duktig, det går riktigt bra med avvänjningen. Ibland så undrar han varför han ska ha blöja.. Han använder bara blöja om vi ska iväg eller om han är och leker med kompisarna på gatan, och på natten än så länge. De senaste dagarna har det inte varit ngt kiss i blöjan efter natten så snart kan vi kanske testa utan.

Leo har fått tid till blodprovstagning inför nästa hjärtkateterisering... De ska göra en sk blodsmittscreening. De ringde från Lund i början på veckan och i september är det tänkt att han ska göra hjärtkat:en... Hoppas det blir av i september, för då bör operationen bli i oktober, förhoppningsvis. Vi vill helst undvika att ligga på sjukhus under december månad! Dels pga Max födelsedag och jul, dels för att han behöver nog tid på sig att repa sig efter operationen, och sen är det snart dags för honom att börja på dagis...

Tänk, han ska gå på dagis, precis som andra barn... =) Hoppas han vill äta själv då, det underlättar en del. Funderar inte så mycket på det nu, det kommer tids nog. När det gäller honom så måste jag erkänna att jag e lite hönsig... Det kommer antagligen att gå över när jag märker att han trivs. Annars tycker jag inte att jag är någon hönsmamma.

Idag kommer förhoppningsvis svärmor hem, hon mår bättre nu. De ska åka och spela golf i nästa vecka from måndag, men hon får ta det lite lugnt. Hon får inte köra bil på 3 månader, men jag hjälper gärna till om/när hon behöver skjuts.

Idag fyller världens bästa syster år. Eftersom varken mamma, pappa eller brorsan är här så tror jag att firandet blir i augusti, när mamma & pappa kommer hit.


Leo provar storebrors solbrillor.

0 hade något att säga!: