BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 28 juli 2010

Kassa nätter

Jag undrar om jag någonsin ska få sova gott en hel natt! Skämt åsido, så har det varit många kassa nätter nu. I natt var den värsta på länge. Vi la oss vid 23 och 00,30 så börjar Leo skrika så jag tar upp honom så han inte väcker Max. Fick gosat med honom en stund sen kunde jag lägga honom igen, sen efter en liten stund, var det dags igen. Samma skrik, men denna gången tog det längre tid innan han lugnade sig så jag kunde lägga honom. Han passade på att kräka då oxå. Sen, efter en halvtimme-timme så var det igång igen. Fick gå ut i vardagsrummet med honom så Jocke skulle få sova. Låg en liten stund i soffan så han blev lugn. Klockan var nog runt 2 innan jag la mig.
Klockan 4 kom Max in, det har varit samma klockslag nu i 3-4 dagar. Han lägger sig kloss intill mig och snor mitt täcke... Så jag fick gå in och ta hans. Sen har jag nog vaknat 1 gång i halvtimmen och flyttat på honom. Är inte så förtjust när han ligger på mig!

Runt halv 7 ringde Jockes väckarklocka och Max vaknade ngt senare tror jag. Sen slumrade jag till 7,20, när Jocke åkte...

Så jag är trött idag igen... Fast nu känns det nästan som att jag börjar vänja mig igen. Vet inte om det är bra eller dåligt.

Igår var det en lugn dag, vi gjorde inte så jättemycket. Var iväg en snabbis till stan och fick sålt Max gamla vagn. Skönt att slippa slänga den, den är fortfarande i bra skick.
Idag är det inte läge att sitta på rumpan, idag ska det städas. Tyvärr ser det ut att bli fint väder men städa måste man ju... Hoppas inte det fina vädret tar slut imorgon.

1 hade något att säga!:

Gunilla Månsson sa...

Ibland är livet inte som man tänkt sig på nätterna heller. Jag vet att det inte är någon tröst men saker som " kassa nätter " går över. Det dröjer inte så länge tills du undrar varför de sover halva dagarna. Med facit i hand går det snabbt över. Tur att du inte ska jobba i alla fall.