BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 15 juli 2010

Jaha, torsdag igen.. Sista hela veckan! Sen gör jag bara inhopp ett par helger. Ska bli skönt att kunna njuta av det fina vädret. Verkar som om det är sämre väder så fort jag är ledig... =)

Veckan som gick sen förra inlägget har gått snabbt. I lördags var vi och såg Lars Winnerbäck i Landskrona. Vi hade tur med vädret och hade en jättemysig kväll med en riktigt bra konsert. Det var riktigt skönt att komma iväg ensamma.

Vi har riktigt mycket att göra på jobb nu, när sommargäster/turister har kommit. Det är många ordinarie som är på semester så jag får hoppa in en del i förbutiken, vilket jag tycker är himla skoj.


Max gör framsteg var dag. Ända fram till i söndags så var han rädd för vatten och skulle absolut INTE bada. Sen lockade Jocke med godis (*ler*) och sen dess är han riktigt glad för att bada! Och igår så hade han gått utan blöja hela dagen! Hade varit ngn liten olycka men annars hade det gått jättebra.
Snart kanske han tom vågar bada i farmor & farfars pool...

Idag är det jobb mellan 15-21,15. Helt ok tid. Synd bara att det är lite halvfint väder idag. Jocke är och spelar golf. Passaten är inlämnad på verkstaden här i byn så han måste komma hem innan jag ska iväg. Mest troligt är det ett läckage i servopumpen... Hoppas inte det är alltför dyrt bara.


0 hade något att säga!: