BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 8 juli 2010

Rolig dag

Idag har det varit en härlig dag! Fast den är inte slut än, trots att jag nästan sitter och somnar i soffan...

Vi sov hyfsat länge i morse, tror klockan var 7,15 innan Max gick upp. Han kom in till oss vid 3 inatt, det första han sa (i natt) var: jag hittar inte min pappa! =)

Jag och Jeanette hade bestämt lekdate idag, så Max och W skulle få busa. De kom vid halv 11 och då stod Max vid vägen och vinkade på W... Sen kramades dom! En stor bamsekram. Så himla mysigt att se dem tillsammans. Jag hade gjort en frisk fruktsallad, som vi åt med massor med vaniljvisp till! Underbart gott. Någon timme senare blev det först varsin piggelin och sen kex. Har man lekdate så måste man ha lite fika oxå! W och Jeanette gick strax efter halv 2 och då var de båda förbannade, W för att han var tvungen att gå hem, och Max för att han inte ville att W skulle gå hem... De är så härliga. De är verkligen bästisar.

Nu är Max hos farmor. Jocke, farfar och Jockes bror med fru har åkt upp till Halmstad travbana. Det är Sprintermästaren där i kväll. Jag hade gärna följt med men det får bli en annan gång. Eftersom de skulle dit så fick C, Max kusin vara hos farmor. Det tyckte ju inte Max att det gjorde något... =) Och vi får det lugnt och tyst här hemma.
Tror att jag kommer få hem en tröttis i kväll... Hoppas han somnar i tid, jag har fått låna ett USB-minne av en tjej på jobbet. Det är de 3 första avsnitten av True Blood, säsong 3! Bara att plugga in usb:t direkt in i nya tv:n och njuta!! Längtar redan.

Hade ren julafton på postfronten idag! Har beställt lite filmer, nya filmer som var skitbilliga. Fick 4 nya filmer för 250 kr! Blev 300, Gamer, Law Abiding Citizen och The Ugly Truth! Om ni tror er se en gemensam nämnare så har ni alldeles rätt! (Gerard Butler)

Är lite sugen på att se en film redan nu, men det är lite för tidigt. Visserligen har solen försvunnit men det känns ändå inte bra att sätta sig framför en film redan...

Jag och syster funderade lite om vad vi skulle äta ikväll, vi kom fram till att vi orkar inte göra ngt avancerat. Det blir tacoplock, dvs tacofärs, nachos, riven ost och gräddfil... Så gott!

0 hade något att säga!: