BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 22 juli 2010

Äntligen regn

Idag har vi äntligen fått lite regn. Hade gärna sett att det hade kommit åska oxå så att det inte hade varit så kvavt.

Idag är det redan torsdag, tiden går så fort nu när jag är hemma igen. Jag kan inte säga att jag saknar jobbet direkt... =) Idag blir det lite städning och sen ska jag fundera ut något att äta...

Igår var jag, syster och Leo på Familia och Maxi. Det var dags att handla lite mat och jag passade på att handla lite kallingar till Max, han gör av med en del, han glömmer ibland att gå på pottan.
Hittade en topp och korta träningsbyxor till mig själv. Blev även shorts till Leo.

När vi kom hem hade svärmor ringt, så jag ringde upp henne. Hennes arm hade börjat domna så hon var lite orolig dels för det och dels för att hon var ensam med Max. Jag sa till henne att ringa sjukvårdsupplysningen så skulle jag komma upp till henne. Jag hade lånat hennes bil så jag skulle ändå upp och lämna den. Svärfar kom hem lagom till att jag kom dit så vi kom överens om att de skulle åka in till sjukhuset och få kollat vad det var. Jag och Max gick hemåt. Han var helt otröstlig. Han hade väntat hela dagen på att kusinerna skulle komma, men de hade fått problem med bilen så de hade suttit fast på en mack i flera timmar. De kom lagom till vi skulle gå hem, så de följde med hem till oss en stund. Jag passade på att hämta Passaten som var lagad nu.

Svärmor är kvar på sjukhuset, de hade kunnat se ett par små proppar, om jag fattade det rätt, men de skulle göra fler undersökningar! Hoppas hon kommer hem snart.


Såhär ser det ut när Jocke klipper gräset...

Leo skrattar hjärtligt när Max busar

2 hade något att säga!:

Jessica & Emilia sa...

Usch...hoppas inte det är nått allvarligt. Du får hälsa henne från oss.

Fredrik sa...

Helt underbar bild när grabbarna klipper gräset :D Lite extrapoäng till Jocke för hans ljusblå shorts :) Gud vad jag längtar efter att komma ner o träffa er o ungarna!