BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 6 juli 2010

Allt och inget...

Usch vad jag har slarvat med bloggandet på sistone. Det har varit så fint väder och jag har jobbat en hel del så jag har inte riktigt orkat.

Hela familjen njuter nu när det är så fint väder. Max springer ute hela dagen men bada ska han inte! Han har nog tyvärr blivit en riktig badkruka. Hoppas vi kan få det att lossna...

Jag jobbar fortfarande heltid, ska jobba fram till den 18 juli, plus några helgtider efter det. Under semestrarna behövs det folk som är ordinarie på jobb...
Ska bli riktigt skönt med en paus från jobb sen. =)

Vi har börjat på habiliteringen med Leo och har nu träffat deras specialpedagog oxå. Skulle ha träffat läkaren i förra veckan oxå men hon ställde in i sista sekunden. Så vi får väl se när det blir av... Hade velat träffa henne så vi hade kunnat få svar på om Leo behöver en remiss till ortopeden pga sina överrörliga fötter... Var hos sjukgymnasten i förra veckan och hon föreslog ett par ordentliga sandaler, så att hans fötter inte kan vika sig inåt lika mycket.

Annars mår Leo jättebra. Han har lärt sig att ta sig bakåt för egen maskin. Det håller på att lossna även så han kan ta sig framåt. Han har bara en väldigt udda stil, eftersom han är överrörlig. Han ser ut som en spindel när han försöker ta sig framåt..
Pga att han rör sig så mycket nu så är det väldigt viktigt att hålla koll på honom när han äter! Han flyttar sig väldigt snabbt så det gäller att hänga med med maten.

Vi hade grillfest i fredags kväll, med en del folk från Jockes jobb. Riktigt härligt väder gjorde att vi satt ute halva natten! Vi har alltid skoj med dem. Jockes chef kom körandes på sin Kawasaki Ninja, behöver jag säga att jag njöt av den. Jag har blivit lovad att få åka med en dag, hoppas han håller det han lovat... =)


Jag längtar verkligen till på lördag, då vi ska på konsert jag och Jocke. Vi ska se Winnerbäck på Citadellet i Landskrona. Ska bli så skoj. Winnerbäck är alltid bra!


Leo aka spindeln...

Vad säger man?? =)

Tuffaste Max!

1 hade något att säga!:

Mathias sa...

Slappa på med bloggandet du, och passa på att ha det bra!