BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 24 mars 2009

Viktförlust...

De hade vägt lillkillen idag och han har förlorat en hel del i vikt... Sist (19:e) vägde han 4425 g nu idag vägde han 3805 g!! 620 g på 5 dagar! Det är väldigt mycket för en sån liten kille, så idag har vi haft träff med en dietist och hon kom fram till att de skulle prova med att öka målen från 70 till 75 ml till att börja med. Sen på torsdag eller fredag skulle hon se hur det hade gått och om de eventuellt skulle börja med någon tillsatts i maten. För upp i vikt måste han, men det måste gå försiktigt.

Annars har Leo mest sovit idag. De provade att ha av cpap:en en halvtimme idag och det gick hyfsat. Sista 5 minuterna hade han blivit illamående och stressad. Men han måste träna på att ha av den.
Han har fått vara i min famn idag igen. Han blir lite smått stressad av flytten men lugnar sig rätt så snabbt. Passade på att mata honom samtidigt så han somnade gott där! *mysigt*
Han har även blivit av med sin kissekateter! Får hoppas det går bättre denna gången än förra!
Små steg framåt för var dag!

3 hade något att säga!:

Em sa...

Har han blivit förflyttat till kardiologen, eller? Är liiite förvirrad..

tösan sa...

Så skönt att höra att det fortsatt är stabilt. Med facit i hand var det nog bara bra att hon tog tid på sig och inte ville komma ut, den extra vikten han hann lägga på sig är ju viktig nu!
*kramar*

GodisTokig sa...

Helt underbart att läsa om alla hans framsteg!!

Stort grattis till att allting gått så bra!

*kram*