BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 29 mars 2009

Söndag...

Kl. 16.30
Idag har Leo fått nästan ett helt bad. De hittade inte badbaljan så vi tog håret och sen fick han sitta i baljan... Resten av kroppen tog vi som vanligt med tvättlappar. Han blev så himla fin! Och det gick bra, han tyckte om det. Han var ur c-papen men det var inga problem. Fick även gjort hans sjukgymnastik. Han gillar det.
De hade vägt honom imorse och han väger nu 3810 g utan allt, så den vikten ska stämma. De lyckades mäta honom oxå och han är nu 57 cm och huvudomfånget är 37,8 cm.

Pacemakersladdarna är helt borta så nu tickar hans lilla hjärta helt själv!! :-)

Kl. 22.30
Idag har vi varit ute i Dalby och busat med Max, han har börjat lära sig färger nu! Jätteduktig är han. Vi blev bjudna på smarrig middag, rostbiff och potatisgratäng, Max åt jätteduktigt! Jätteskönt att komma ut där och mysa med Max samtidigt som man naturligtvis vill vara hos Leo. De hade haft ur honom ur c-papen vid 2 tillfällen till under dagen och det hade gått jättebra. Planen var att de skulle ta ur honom en gång till ikväll när vi var där men då sov han så gott så de får ta ur honom när han vaknat. Han behöver sin sömn.

7 hade något att säga!:

tösan sa...

Så fin han är! Ser ut som han har ärvt sin mammas lockiga hår?!
Så glad för er skull att det går så bra nu!
*kramar*

Therese Elgström sa...

Gud så underbart!! *kramar*

Nilla sa...

Hejsan! Snacka om att det är ditt hår Bea. Går verkligen inte att neka till det.
Mysigt!

GodisTokig sa...

Så fin han är!! Och vilken ordentlig kaluffs han har :-)

*grattis*

jenny molin sa...

Shit vad fin han är! Och såååå lik storebror!!! Ovch vilket tjockt, långt och fint hår han har! Vad skönt att det går framåt så mycket. =)

Em sa...

Det håret finns verkligen i generna. Så söt den lilla kungen. ♥

Anonym sa...

Så flott at det går fremover. Åhh så nydelig han er med så fin sveis