BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 15 mars 2009

Söndag

Idag har mamma, pappa, syster och Max varit inne och sett Leo! Max var väldigt go och kommenterade hela tiden att Leo hade napp och kollade in hans gosedjur mm... Leo sov hela tiden för han hade varit vaken innan imorse, pga att nålen med smärtstillande, sovemedicin hade antagligen kasat ur. Det hade läckt lite så därför hade Leo varit mycket vaken så de hade fått flytta om medicinen så han fick den i cvk:n (venkatetern som sitter i ljumsken) istället.
Han får inte röra sig för mycket för då är risken att han försöker dra ur slangen i näsan (respiratorslangen).
Idag ska de försöka få honom att andas lite själv med hjälp av respiratorn, de sätter den i sk automode som gör att han får försöka andas själv men resp:en går in om den känner av att han inte orkar med. De har även lyckats stänga av en av de hjärtstärkande medicinerna. Så det händer en del nu på en gång.
De provade att stänga av pacemakerunderstödet oxå men hans egen hjärtrytm var för låg så den behöver han än.

Idag är vi ute i Dalby hos Max och det känns så skönt. Jag la mig och skulle sova middag med honom och han var så go, klappade mig och skulle mysa flera gånger så han saknar nog oss lite... Men han frågar inte efter oss så det verkar som om han förstår på något sätt...

2 hade något att säga!:

Emilias mamma sa...

Blir alldeles tårögd av din kladd, det går verkligen åt rätt håll nu. Kan ni andas ut eller det är förtidigt än? Kram

jenny molin sa...

åh, vilken lycka att få vara med max lite i hemmamiljö....kram