BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 21 mars 2009

2 steg fram och ett bak...

Det blev ingen flytt ner för Leo blev sämre. När vi kom på torsdagskvällen så märkte man att han hade svårt att andas och syresättningen sjönk en hel del. Så de lät honom inhalera lite medicin men det hjälpte inte, så en doktor kom och tryckte in syrgas i lungorna med hjälp av ett övertryck.
Då blev han lite bättre. Så de tog en lungröntgen som visade att han hade vätska i lungorna så han fick en sk övertrycks-cpap! De hade även gjort ett ukg (ultraljud på hjärtat) senare på natten och det hade varit lite sådär. Så på fredagsmorgonen satte de in simdax (hjärtstärkande) igen. Den ska han ha i 24 timmar.
Igår var en bra dag, det enda som hände var i stort sett att Leo fick tillbaka sin kateter eftersom han inte kissade tillräckligt. Han sov en del men det var nog välbehövligt.

Idag har vi fått hålla Leo för första gången. Det var ju nästan 4 veckor sen så det var härligt. han klarade det jättebra. Så fort han kom över i famnen så somnade han. Vi fick även prova och mata honom med nappflaska, pga att han haft slangen i halsen så länge så är han lite öm plus att han har inte riktigt lärt sig sväljtekniken så ibland så blir det ulkningar istället. Men tekniken att suga från en nappflaska fanns där och det tog sin lilla tid men 15 ml fick han ner! Det är jättebra för att aldrig ha testat innan!
Idag har han även blivit av med sina dränageslangar vilket är väldigt skönt eftersom de gjorde ont.

Sammanfattningsvis kan man väl säga att det har gått 2 steg fram och ett bak... Men det går upp och ner hela tiden när man har hjärtebarn.


Leo i sin stora säng!

3 hade något att säga!:

jossan sa...

Åh vad söt han är!

Anonym sa...

For en vakker liten gutt han er.
Håper det nu bare går frmover.
varme tanker til dere alle fra Gry

tösan sa...

Han är så fin, Leo-killen! Så lik Max!
Fortsätter att hålla tummarna för att ni snart bara ska få tag steg framåt!
*kram*