BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 26 mars 2009

Träningsläger...

Idag har Leo fått komma upp i famnen igen, denna gången i pappas trygga famn! De provade samtidigt att ta av cpapen eftersom det är lättare att han håller sig lugn i famnen. Det gick rätt så bra i ca 20-25 minuter, sen blev det jobbigt för honom att andas så då satte vi på den igen! Men han är på träningsläger som Jocke säger. Han måste träna på att ha av den så han kan slippa den!! Var bara så underbart att se hans lilla ansikte utan mask!! Längesen nu känns det som!Idag har vi även vägt honom igen och vikten slutade på 4000 g ca så snart är han uppe i födelsevikten igen!

Annars har det inte hänt så mycket för hans del idag! De trappar ner lite på medicinerna försiktigt, men han blev lite kräkig i kväll så han fick lite mindre mat... Stackaren, alltid är det något! Minsta lilla sak som inte är som normalt så tar det oerhört mkt på hans lilla kropp!
Mormor, morfar, moster och Max var inne och hälsade på Leo idag! Max ville inte vara där så länge, vilket är förståligt så han och Jocke gick till vårt boende medans de andra kollade in Leo! Kan ju bara gå in 2 i taget så därför tar det lite tid. Sen gick vi andra tillbaka till Ronald-huset så de fick se hur vi bor! From slutet av nästa vecka kommer ju Max bo här oxå eftersom mamma, pappa ska på semester! En välbehövlig sådan... :-) Syster ska vara kattvakt som tur är! Tycker vi är jättesnällt!


Leo myser med pappa!! Underbara killen!

2 hade något att säga!:

GodisTokig sa...

Åh vad söt han är!!!! :-D
Så underbart att se att det går frammåt. *stort grattis*

jenny molin sa...

han är sååååå fin!!!!! Otroligt söt liten kille, och minst lika stark, uppenbarligen! Skönt att allting går på rätt håll! Kram