BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 14 mars 2009

Lördag...

Idag när vi var hos Leo så var det dags för tvättning och renbäddning och det fick vi göra! Innan har det inte blivit så mycket tvättning eftersom han varit känslig men nu blev det en lite ordentligare tvätt. Det går inte att ta hela kroppen pga diverse drän, förband och katetrar men det gick och ta en hel del. Såg ut som om han tyckte det var ganska skönt! Sen har de börjat trappa ut på smärtstillande och "sovemediciner" men väldigt försiktigt så han inte får abstinens.

De vägde honom idag oxå för att se hur mycket vätska han har, han är fortfarande väldigt svullen i bröstkorgen så det är ingen vikt som man kan gå efter eftersom det är mkt vätska. Men han hade gått ner från 4925 g (för ett par dar sen) till 4590 g nu och det är bra för då har han fått ur sig en del vätska.

Idag är vi hemma i huset och njuter. Skönt att komma ifrån sjukhusmiljön lite. Nu är läget så lugnt så man vågar åka ifrån på ett annat sätt. Vi är bara hemma över dagen, ikväll ska vi "hem" igen. Man saknar Leo fort... och Max naturligtvis, men honom ska vi träffa imorgon!!!

Han har utvecklats något oerhört hos mamma, pappa! Han snackar som bara den och säger saker som han inte ska kunna i den åldern, som grammatiskt är för tidigt! Tex bebisarna, bilarna, mammas, mormors... Han är tokig i sin boll men den håller snart inte ihop längre som han har sparkat på den! (En minibadboll). Där är pyspunka på den så han kommer med jämna mellanrum och säger "uft" (Luft).
Han är så go, moster är den stora favoriten och han ska göra allt med moster! ;-)

2 hade något att säga!:

jenny molin sa...

Vad underbart att ni fått tvätta honom och pyssla lite, snart har ni honom i famnen hemma i soffan, och allt är frid och fröjd. =) Va? "Ska" de inte säga såna saker redan??? Det har Nellie gjort väldigt länge...? (vill för all del inte skryta med den meningen, men jag har inte reflekterat över vad som är normalt eller inte vad gäller hennes språk, och blev förvånad när jag läste de raderna. :-)) Kram, och sköt om er, hela familjen!

Emilias mamma sa...

Så glad jag blir av ditt inlägg, skönt att allt ljusnar! Många kramar =o)