BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 10 februari 2009

Bf +4

Idag har Max varit på dagis igen. Vi gick till dagis idag... För er som inte fattar det stora med detta så älskar Max att åka i sin vagn!! Men idag gick det bra att gå till dagis och det var riktigt skönt. Tar ju bara 5 minuter, men ändå! Vid 11 tiden åkte jag och lämnade in vår dator som är hela 6 månader gammal IGEN!!! Andra gången, första var det processorkylaren nu tror vi att det är grafikkortsfläkten! Den låt som en skördemaskin! Lika bra att lämna in den nu när vi ändå ska vara borta!

En rolig grej som hände på vägen var att jag blev stoppad och fick blåsa... Hmmm kändes konstigt men naturligtvis var det ok. :-)

Sen käkade jag lunch på donken på Familia och gick inom Hemtex och köpte 2 stycken hjärtepins, eftersom det är alla hjärtebarns månad nu i februari!!
Snacka om att vårt lilla hjärtebarn föds i rätt månad!! :-)

Efter det blev det lite handling av mat! Måste ha lite hemma, men kan samtidigt inte handla några mängder eftersom vi kanske inte är hemma så länge till... Svår avvägning...

Sen var det dags att hämta Max på dagis, efter att varit hemom och packat in. Vi åkte ut till Laröd eftersom vi skulle träffa Jessica & Emilia. Får ju låna deras minilaptop!! Och mini var den! Skitsöt! Satt och babblade i 2 timmar medan ungarna stökade till hela huset (förlåt J!!) . Men de hade verkligen skitskoj!

Efter det åkte vi inom farmors jobb, affären i Laröd! Fick träffa alla hon jobbade med och hjälpa henne plocka med frukt och grönt! Mycket spännande!!

Sen åkte vi och hämtade pappa på hans jobb... Så vi var iväg mycket idag. Imorgon ska jag vara hemma och röja lite när Max är på dagis.

Nu ikväll har jag kopplat in den gamla datorn, så jag kan visa att än har det inte hänt något! Vet att det är en del som väntar spänt...

3 hade något att säga!:

Emilias mamma sa...

Hihi...kan ju inte påstå att det var Max som tog fram några saker eftersom han aldrig fick en chans då Emilia tog fram precis allt o prackade på honom; varesig han ville leka med det eller inte *fniss*

Kan ju hoppas att allt ditt farande stör lillebror så han vill flytta ut =o)

Tack igen för idag!
Kram

Liza sa...

JAAA vi väntar...

Em sa...

Jag väntar bara på att telefonen ska ringa.. ;)