BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 21 februari 2009

BF +15...

Kl. 08,27
Jaha så var det helg. Idag är jag trött som bara den men nu ser man ett slut på detta! Skönt faktiskt. Var riktigt skoj att sitta med ctg igår och kolla hur hjärtslagen ändrades när han vaknade och sparkade osv.
Idag känner jag mig kass i magen och det bubblar och har sig så kanske är det på g av sig själv. Man kan ju alltid hoppas. Gillar inte riktigt det här med igångsättning eftersom alla säger att det tar längre tid, stressar barnet mer och är ondare... Men vill han inte ut av sig själv så får man ju vräka honom!! ;-)

Idag ska jag bara ta det lugnt känner jag. Försöka få Max att sova middag är en stor prio då han verkar vara supertrött redan nu!

Kl. 13,29
Nu har jag och Max sovit middag i en timme. Det var superskönt! Magen är fortfarande i olag så matlusten är ganska liten... Det bara bubblar och har sig.

Känns som att det blev ett nonsensinlägg...

3 hade något att säga!:

Liza sa...

hmm låter som ngt är på gång ju...håller alla tummarna!!!

Emilias mamma sa...

Åhh....då är det kanske dags! Jag har känt mig "magsjuk" med alla tre :-) Kram

Jenny sa...

En jag låg på förlossningen med hade en jättesnabb igångsättning och det gick jättebra, hon blev igångsatt på morgonen och fick sin son nån gång på eftermiddagen/kvällen tror jag. Eller om det var redan till lunch??? Så det behöver inte alls bli som för mig...hehe...hur var livmodertappen förresten??? Jag är tvärsäker på att lillebror kommer helt av sig själv, så oroa dig inte. =) Kram