BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 16 februari 2009

BF +10 och elefantbyxor...

Kl. 08,02
Det blev ingen blogg igår av förklarliga skäl. Vi åkte ner till mina föräldrar i Dalby och sen var det fullt upp hela dagen. Max hade skitskoj med mormor, morfar och moster. Han sov ingen middag alls så när han kom i säng vid 20 så var han supertrött. Både han och jag somnade när jag nattade honom... :-)

Igår plockade mamma o pappa ner en massa grejor från vinden, så nu har Max plötsligt fått ca 30-talet nya böcker! Underbara böcker som ju kostar en del om man ska köpa de i bokhandeln. Vi invigde en av de igårkväll, Den vilda bebisresan! Max har för tillfället 2 favoriter bland barnböckerna och det är Den vilda bebin och Nicke Nyfiken!

Nu på morgonen så åkte Jocke och jobbade. Fick gå upp redan klockan 6 eftersom han åkte härifrån. Tycker lite synd om honom, han har en lång dag idag, jobbar mellan 8-19 idag så han kommer inte ner ikväll... (Om inte jag skulle ringa och säga att det satt igång)

Idag är vi inne på 10:e dagen över tiden så lillebror tar god tid på sig precis som storebror. Men det känns rätt så bra, jag är faktiskt inte uttråkad eller tycker det är speciellt jobbigt. Kanske beror lite på situationen men oxå på att jag är van sen Max. Då ville man ju bara träffa den lille, nu har man ju Max som distraherar bra! :-)

Idag får vi väl se vad vi hittar på, blir nog mycket bus med mormor, morfar.

Måste bara berätta om en tävling jag är med i, jag vill verkligen vinna de supersöta elefantbyxorna som en väninna till mig har gjort en tävling med. Visst skulle ett par såna här passa superbra på lillebror?? Kolla in på http://alskadehjartegryn.blogspot.com/
Hon syr underbara kläder!!!


Kl. 17,07
Idag har det rensats bland gamla grejor här i Dalby! Har fått ännu mer böcker till Max och spel/pussel! Max springer som en tätting och busar och har sig. Någon middagslur har det inte blivit idag heller så nu är han ganska så trött. Men nu ska vi fixa lite mat, idag blir det falukorv och potatismos! Mumsigt!

Vi var ute och gick upp till affären och handlade lite i förmiddags, det var riktigt skönt väder ute idag. Här är ju gott om snö jämfört med hemma, ca 1 dm. Jag gillar det men jag vet att syster avskyr det! :-)

Jag undrar hur länge lillebror ska stanna inne i magen... Denna gången gör det inget att vänta, jag känner mig inte speciellt orolig osv. Han kommer ju när han känner för det. Jag mår ju väldigt bra och har nästan inga besvär. Har ju bara gått upp ca 5 kg, hur nu det kan vara möjligt!! Tycker jag har käkat allt möjligt onyttigt hela tiden! Men jag har iofs inte haft någon vidare matlust så jag har ätit små portioner, lillebror har väl lagt beslag på det mesta till sig själv! :-)

Kl. 21,35
Jaha, lite mer onödig uppdatering... *ler* Max åt dåligt idag och fick välling ikväll. Precis när han ätit upp vällingen och skulle somna så började det... han kräktes. Inte 1 gång utan en 3-4 ggr... Nice. Som tur e så hann jag flytta mig, kuddarna och hans gosevovve så det hamnade bara på madrassen och lakanet. Vi misstänker att det var överskott av apelsin som gjorde det... Han åt 2 hela igår och 1½ minst idag... Det blev nog för mycket för hans mage... Kanske därför han inte ville äta ordentligt ikväll, han kände kanske att det var något på gång. Men det har inte kommit något mer så det verkar vara bra igen. Så typiskt bara att det skulle komma precis när han var på väg att somna, som tur e så var han så trött så det gick rätt så fort sen när vi väl fått nytt påslakan, lakan och örngott. Så nu hoppas jag han sover gott hela natten.

Gick jättebra inatt, han sov som en stock. Han är ju på en ny plats så det kan vara lite konstigt. Kommer kännas konstigt sen när vi ska vara borta från honom på natten, men han behöver ju vänja sig. Annars kommer han aldrig kunna sova borta ju...

Jocke ringde innan, han var hos sina föräldrar. Lite roligare än att vara hemma i huset själv. Han kommer imorgon efter jobbet...

0 hade något att säga!: