BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 18 februari 2009

BF +12... *uppd*

Kl. 07,20
Omeletten igår var sådär uppskattad.. Han åt väl en 2-3 bitar men han drack en massa nyponsoppa så det var väl ok. Sen på eftermiddagen så gick pappa upp på vinden och tog ner massor med lådor så det tyckte Max var spännande, han skulle hålla koll på morfar hela tiden och hjälpa till. :-)

Till kvällsmat så åt han lite nudlar och drack nyponsoppa så det var väl ok. Inget som magen kan reagera på åtminstone.

Nu har Jocke kört till jobbet för ett tag sen och han kommer ikväll igen. Tråkigt för honom att behöva köra så långt men nu måste ju bebisen vilja komma ut snart!!

Än så länge har jag inga känningar alls...

Kl. 11,33
Nu sitter Max och käkar lunch, falu med mos. Verkar gå ner som tur e. Sen ska jag se om inte jag kan få honom att sova middag. Går det så går det... Mamma ska in till stan och klippa sig i eftermiddag så det hade varit skoj och följt med. Längesen jag var i Lund. Blir väl lite handlande av mat idag oxå...

Undrar om jag har legat konstigt inatt för jag är fruktansvärt stel i bäckenet idag! Jobbigt att gå... Men det gör inte ont direkt åtminstone, utan mer stelt bara... Aja, det löser sig.

Kl. 17,10
Nu har vi varit iväg i flera timmar... Mamma har klippt sig så jag, Max och Emme var med eftersom vi skulle handla sen. Blev 2 timmar i stan och sen blev det säkert en timme på City Gross i Lund där vi handlade mat. Nu är man lite småtrött, märks att man inte är så rörlig som annars... Inte för att man kan skryta med att vara så värst rörlig annars heller... ;-)

Jocke ringde och sa att han antagligen skulle jobba till 19 så han kör inte ner om inte jag ringer och säger att det har satt igång... Han är ganska trött så jag tycker inte att det är så bra att han kör om det inte är absolut nödvändigt!

2 hade något att säga!:

tösan sa...

Envis bebis det där! Ni får övertala honom att han ska komma ut för ni längtar så mycket efter honom!

GodisTokig sa...

Nu är det spännande... För varje dag som går så är det ju "ännu mer dax" än vad det var innan =)