BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 9 februari 2009

3 dagar över...

och det är lugnt som vanligt. Ska man gå efter när Max kom så är det ju 10 dagar kvar! :-)
Bara han väntar till efter imorgon så är det lugnt, vill ju hinna få med mig datorn som vi ska få låna. Vill ju kunna uppdatera er lite om vad som händer och skriva lite dagbok. Allt hamnar nog inte på nätet men en del lär ju göra... Ska även se till att syrran uppdaterar när lilleman är född ifall det är någon som bryr sig... :-)

Idag har jag & Max bara tagit det lugnt. Tittat på skidor på tv och busat en massa. Imorgon ska han ju på dagis igen. Har märkt en förändring med Max nu de senaste dagarna och det är att han är mycket svårare att få att somna! Både efter lunchen och på kvällen! Tar lååång tid (ofta ca 1 timme på lunchen) och sen vaknar han flera ggr på kvällen. Detta tror jag dock beror på att vi har flyttat över honom i eget rum och egen säng... Så han brukar få somna i sin egen säng sen när han vaknar 2:a gången ca (runt 21-21,30) så brukar han få komma in i vår säng. Vill inte tvinga honom att sova i egen säng för då blir det kanske negativt. Vi tycker båda att det räcker om han somnar där, för det är ett steg i rätt riktning... Han kanske ändrar sig sen när lillebror kommer eftersom lillebror kommer ligga inne i vårt rum. Eller inte, det går bra det med... Det viktigaste är att det inte är något negativt med sömnen...

Imorgon ska jag fixa lite ärenden under tiden Max är på dagis! Måste lämna in vår dator för det är en fläkt som låter som bara den, misstänker fläkten på grafikkortet... Andra gången vi lämnar in den på 6 månader! Tycker det är för dåligt och det ska de få höra oxå!! Lika bra att lämna in den nu när vi ändå kommer vara iväg. Vi har ju den gamla datorn kvar som vi kan använda så länge!
Sen ska jag handla lite mat, med betoning på lite eftersom vi kanske inte är hemma så länge till...

Efter att jag hämtat Max så ska vi ut till Laröd och hämta datorn och Max ska få leka med Emilia! Kan jag & Jessica snacka skit så länge. :-)

Sen hämtar vi pappa på vägen hem...

0 hade något att säga!: