BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 9 februari 2014

Rolig lördag

Igår hade jag och Max (eg Leo) fått biljetter till Trollkarlen från Oz i Helsingborg. Vi fick biljetterna från "Min stora dag". Vi åkte hem om innan föreställningen och det var en väldigt konstig känsla att lägga sig i soffan en stund... Längesen nu. Max hann spela lite tv-spel sen var det iväg igen. Jag packade ner lite saker som skulle med ner till Lund eftersom vi antagligen skulle köra direkt sen.

Föreställningen var jättebra. Både jag och Max tyckte det var spännande och roligt. Dom 2½ timmarna bara flög iväg. Sen fick vi köra inom CG i Hyllinge innan vi körde ner eftersom jag skulle lämna av hjärtpins där. Så åk till CG och köp pins.... :-)

Passade även på att handla lite gott till kvällen. Vi är tre familjer som legat på 67:an ganska så länge nu. Vi har "bara" legat här 4 v, dom andra har legat här 4, resp 5 månader. Vi "långliggare" bestämde att vi skulle ha en liten fest, för att lätta upp i tillvaron.

När vi kom ner så hade klockan hunnit bli strax innan 17. Vi hade bestämt att vi skulle beställa mat allihop så vi samordnade och ringde efter maten. Sen fixade vi ett långbord i köket och satt där och åt pizza, kebab, falafel mm. Vi hade supertrevligt! Efter att ha dukat av och städat undan så bestämde vi att vi skulle se Melodifestivalen i lekrummet. Vi gick med Leo och fick mediciner och sen satte vi fram godis och chips med dipp i lekrummet!

Melodifestivalen var ovanligt kass tyckte jag, inte en enda låt som var något att ha. Leo hade skitskoj, han rockade loss och ungarna blev överlyckliga när plötsligt Sean Banan dök upp i pausen. Max undrade om han fick rösta på honom och det numret han gjorde var det bästa på hela kvällen...

Efter Melodifestivalen så bröt vi upp och alla gick åt sitt håll. En lagom mysig fest som förgyllde kvällen och tillvaron!

1 hade något att säga!:

Matilda sa...

Hej det var jag som hejade i matsalen idag som hade läst bloggen. Kul att sätta ett ansikte på bloggaren.

Lycka till med allt!