BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 2 februari 2014

Hardcore Superstar och PK!

Det togs ett blodprov igår under dagen för att se hur hans PK låg. PK är ett mått på blodets koagulationsförmåga och den är jätteviktig att ha koll på nu när han står på Waran. Hans PK ska ligga mellan 2,5-3 för att vara bra. Igår låg det på 7,4! Inte bra alls med andra ord. Det togs ett nytt prov på kvällen som visade 5,3 så det var bättre, men inte bra. Därför fick han följaktligen inget Waran igår.
Det är ganska knepigt med Waran på barn, eftersom barn ramlar och slår sig.

Rådet vi fick när han hade det förra gången var att om han ramlade och slog huvudet eller magen så skulle vi åka in direkt. Risken finns att det blir en större blödning. Just huvudet och magen är känsliga områden. Skulle han slå i ben eller armar så blir det sällan några allvarliga skador, bara större blåmärken.

Jag, J och Max åkte iväg vid 18-tiden igår. Då hade jag visat syster "allt" och förklarat vad som skulle hända under kvällen. När vi kom hem så lämnade vi Max hos farmor & farfar sen körde vi hem, bara vi två.. Det kändes jättekonstigt att vara ensamma hemma. Vi bytte om och sen körde vi och åt innan konserten. Det blev något så snofsigt som på Burger King... ;-)

Väl på The Tivoli så kollade jag väl telefonen ca var 15 min i början men jag fick inga sms så jag lugnade ner mig. Konserten var skitbra och kvällen blev himla mysig. Allt kändes bra!
Det var välbehövligt med en paus från sjukhuset, men det blev ingen sovmorgon idag... Klockan ringde 8, sen var jag i Lund strax efter 10! "Hemma" igen...

Leo och syster hade haft det jättemysigt och allt hade gått superbra, såklart! Jag är evigt tacksam för att syster yster ställde upp och gjorde detta så vi kunde gå på konserten tillsammans. ♥ ♥ ♥

Idag har vi bestämt att vi ska köra Octaplasten ikväll/natt och prova hur det går. Sjuksköterskan har även lagt om förbandet över PaC:en. (Port a Cath). Leo tyckte det var obehagligt och blev ledsen men det gick över rätt så snabbt. Det är taget ett nytt PK idag för att se så att det har gått ner ytterligare. Jag hoppas på en siffra kring 3-3,5 som mest.

Hardcore Superstar
Hardcore Superstar
Leo serverar moster kebab!
Han var billig, det var gratis idag!

0 hade något att säga!: