BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 19 februari 2014

Ajajaj...

Onsdag idag och ett tag sen jag skrev. Händer inte så mycket nytt om dagarna. PaC-nålen sattes i fredags efter att CRP:t visade att det inte fanns någon infektion. Äntligen!

I fredags fick vi äntligen finfint besök igen, Carro och Noel! Helt underbart att träffas igen och Leo och Noel hade jätteskoj. Sen på eftermiddagen kom Max ner. Han ska bo med oss hela sportlovsveckan.

Helgen var lugn, inga större ändringar då. Läkarna höjde Kaptoprilen och denna höjningen märktes av, då han fick lite väl lågt blodtryck. Nu stannar vi på den dosen så länge.

Eftersom vi kommer att bli här ett tag så har vi fått reda på att man kan låna gympasalen på sjukhuset på eftermiddagar och helger, så i lördags gick vi ner med killarna. Det spelades fotboll, bandy, basket mm. Riktigt skoj för dom att få springa och rasta av sig ordentligt.

I måndagskväll så lyckades jag dra ur PaC-nålen när jag skulle lyfta ner Leo från en brits. Jag hade glömt att han var kopplad till en droppställning som stod på andra sidan britsen... Aj oj stackars Leo. Den gick inte att sätta tillbaka utan det var bara att EMLA och hoppas att det var en bra nattsköterska... Detta hände kl.21 nämligen. EML:n ska sitta i 2 timmar så kl.23 var det dags. Som tur var så var det Leos (och min) favvo-sköterska. Så det tog bara 5 minuter så var en ny nål satt. Detta var den första kvällen på länge som Leo faktiskt egentligen ville somna tidigare än 23, fast just den kvällen så fick han inte det. Dock somnade han som en stock vid 23,30... Denna mamman kände sig ganska rutten ett tag där. Men, shit happens, och nu är nålen tillbaka och det är huvudsaken.

Idag åkte jag och Max hem efter ronden. Max skulle hem och träna och jag passade på att åka och handla lite presenter till lille herrn som faktiskt fyller 5 år på söndag! Vi har satt läkarna på att fixa och trixa så vi kan vara hemma på hans födelsedag. Förhoppningen är att åka hem lördag kväll och tillbaka till Lund på söndag kväll. Vi ska passa på att ha ett litet kalas för Leo då.

Mys
Ungarna sover i sitt hus av kuddar
I gympasalen
J och M spelar FIFA
Mina älskade ungar! ♥
Världens sötaste hund!
Varje onsdag går damerna från lekterapin runt och sjunger lite för barnen! Leo älskar det.
  
Spelas en del Försvunna diamanten på Ronald.

0 hade något att säga!: