BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 29 januari 2012

Hjäälp!

Denna sista veckan har gått galet fort! Både torsdag och fredag har barnen varit på dagis 8,30-13,30 själva. Leo var ledsen när jag gick båda dagarna men så fort jag stängde dörren så slutade han. Jag stod tom och lyssnade någon minut men han grät inte mer sen. Där märks skillnaden mot Max. Max började på dagis när han var 14 månader och det var inga problem. Jag kan inte direkt förvänta mig att det ska gå lika lätt med Leo som gått hemma med mig i 3 år. Det har faktiskt gått ungefär som jag har förväntat mig, helt ok!

Idag hade jag äntligen mitt Me&I-party. Såå fina kläder! Jag hade kunnat köpa mycket mer än vad jag köpte och då köpte jag ändå en del... Blev 2 t-shirts, knickers, kofta och byxor till Leo och 1 t-shirt och shorts till Max. Till mig blev det faktiskt både en klänning och ett par byxor! Vi hade en himla mysig eftermiddag med fina kläder, fika (tobleronemuffins, hallonmuffins med vit choklad...) och massa snack!

Imorgon klockan 9,30 stämplar jag in på jobb... Jag är faktiskt nervös inför morgondagen! Det känns jättekonstigt att jobba. Det är inte jättelängesen jag jobbade, ca 1½ år, men det känns som att det är mycket längre sen.
Det konstigaste är nog egentligen att komma tillbaka till en vardag som alla andra. Med tanke på vad vi har varit med om så kommer det här tidigare än vad jag hade trott. Ett tag kändes det som att jag skulle få vara hemma med Leo väldigt länge! Allt kräkande, sondmatande och medicinerande flöt ihop, det kändes som att det var det enda man gjorde. Jag har verkligen varit mamma på heltid i 3 år, mer än heltid kanske egentligen med tanke på allt. Ska man hårddra det så har jag varit både mamma och sköterska på heltid i 3 år. Jag har inte direkt varit mammaledig...

Nu ska jag "bara" släppa taget om Leo psykiskt! Jag vet att han har det jättebra på dagis och att dom ringer om det är något. Jag ska bara försöka att inte tänka på honom hela tiden. Jag tror att jag kommer att vara psykiskt slut imorgon kväll. Jag vet att jag kommer att tänka på Leo och samtidigt ska jag försöka trycka in massor med ny information på jobb!Jag börjar med en heldag, 9,30-19, sen ska jag öppna affären på tisdag... 7,30 ska jag vara på plats! Jag har en tuff vecka framför mig, jag jobbar 6 av veckans 7 dagar! Vadå börja försiktigt, här kastar jag mig in med dödsförakt! ;-)

Något rörigt inlägg, nu ska jag gå och lägga mig!! Wish me luck...

0 hade något att säga!: