BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 13 januari 2012

Familjedag!

Fredag kväll och vi sitter och ser Årets Häst-galan och hör vinden vina utomhus. Jag kommer som vanligt på mig själv att sakna hästar och hästlivet... Tänk om man hade gott om tid och pengar!

Annars har vi haft en mysig dag hela familjen idag, Jocke har varit ledig eftersom han jobbar på söndag. J har varit halvkass ända sen i måndags och igår började han få riktigt ont i halsen så idag bar det av till vårdcentralen. Jag skickade med Max också, lika bra att kolla honom också. J hade som väntat halsfluss men Max var frisk som en nötkärna! Vet inte hur han har klarat sig när vi andra har "drabbats"...

Sen var vi en sväng på Väla, hela familjen. Jag kommer inte ihåg när det hände senast. Fast idag var det J som skulle kolla på ny mobil så han var ju tvungen att vara med... Det var lång kö på Telia så jag och ungarna gick in på Lekia så länge. Båda ungarna fastnade framför väggen med LEGO och traktorer... Max hade gärna tagit med sig det mesta av LEGO:t hem, han gillar verkligen det!

Det var strul med överflyttningen från Telenor så det får bli telefon en annan dag... Men vi (jag och ungarna) passade på att äta lunch på Väla under tiden som J var på Telia. Ungarna skötte sig bra och först på slutet blev Max uttråkad och ville hem.

Leo har äntligen släppt taget och börjat gå. Nu går han hela tiden! Han är så sjukt söt när han vankar omkring. Helt plötsligt blev han så mycket större och nu gäller det att se upp för helt plötsligt står han bakom en! Väldigt angenäma problem måste jag säga. Det är även perfekt timing eftersom han börjar inskolningen på måndag.

Jag hoppas att klippet funkar...
0 hade något att säga!: