BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 23 januari 2012

Fantastisk lördag, hab och tandis..

Jisses vad skoj vi hade i lördags! Jag var inte hemma förrän 01,15, men det var det verkligen värt. Jag tror att vi kommer att göra om detta snart och jag vet att P&T verkligen uppskattade att vi gjorde detta för dom. De behöver all stöttning de kan få. 10 månader har de bott på sjukhuset med sin tjej som väntar på ett nytt hjärta. 10 månader!! Jag tror inte att någon, som inte varit i den sitsen, kan förstå hur det är.

Natten sen blev ryckig, jag var vaken vid 4-tiden och sen vid 6 vaknade Leo. Som tur är så somnade han efter en liten stund igen och jag fick sovmorgon av J. Ändå så var jag väldigt trött hela söndagen. Jag kom aldrig igång, jag och Leo sov middag på eftermiddagen. Leo sov i 2 timmar och jag i 1½. Det var synd att säga att man blev piggare men det var välbehövligt.

Natten som var var inte rolig alls. Jag har haft riktigt ont i halsen och jag la mig kl.23 men somnade inte förrän vid 00,30... Sen har jag vaknat flera gånger under natten och vid 4 i morse gick jag upp och tog en Ipren.
Idag har jag och Leo varit på habiliteringen och hos Folktandvården.
Redan kl.9 skulle vi vara på habiliteringen och jag hann precis i tid. Det tog längre tid att skrapa bilen i morse än vad jag trodde... Det var träff med sjukgymnast och specialpedagog och det tog inte lång tid förrän de hade konstaterat att vi inte behövde deras hjälp längre. Talet är jättebra och han förstår allt man säger. Grovmotoriken har han kommit långt med så det kommer att lossna mer och mer nu. Han behöver bara jobba upp lite muskler i benen, men det gör han nu när han står och går hela dagarna. Orken är hyfsat bra, han är ju inte så vild av sig.
Så nu är vi utskrivna från habiliteringen. Vi ska träffa en sjukgymnast på barnmottagningen i fortsättningen.

Efter habiliteringen så bar det av ner i stan. Leo hade en tid på Folktandvården kl.11. Vi kom i god tid för att vi skulle hinna borsta tänderna innan men vi fick komma in tidigare så det sket sig... Han var duktig, han satt i tandläkarstolen och gapade fint och allt såg bra ut. Fick tips om en vinkeltandborste eftersom det är svårt att nå in längst in. Vi var klara 10 minuter innan vi skulle ha kommit in...

Jag passade på att köra till Medstop i Hyllinge och beställa lite livsmedel till Leo (Minimax och smoothies). Passade på att köpa en vinkeltandborste på samma gång.
Hade även ett mycket trevligt paket från Me&I att hämta ut. Längtar så till nya kollektionen släpps!!Jag vet att jag kommer att bli fattig...

Om en vecka sitter jag på jobb vid den här tiden... Jag går ut hårt med att jobba 9,30-19 första dagen!

0 hade något att säga!: