BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 7 augusti 2011

Väla och mys

Söndag och skitväder... Jocke jobbar så jag och ungarna har mys. De har badat och frukosten är uppäten. För en gångs skull denna veckan åt Leo sin gröt utan gnäll!

I torsdags hade jag, Leo och syster en heldag på Väla. Max var på dagis och efter dagis blev han hämtad av farmor och Caroline så vi var inte så viktiga... Det var skönt att gå på Väla i lugn och ro. Det blev inte så mycket handlat men det var inte det viktigaste. Det var så skönt att kunna vara iväg en heldag utan att tänka på Leos sondmat och kräkningar. Nu kunde vi sitta ner och äta på restaurangtorget i lugn och ro. Han fick en burkmat som han åt upp snabbt trots alla störningsmoment... eller kanske tack vare dem. =)

Efter Väla blev det mathandling och sen bara hem och slänga in allt. Vi skulle lämna bilen på lagning så jag skulle möta Jocke på bilfirman. Syster var snäll och tog hand om Leo. Han fick mellis och sen var de ute och gick i en timme.

Vår fina kise, Findus, fyllde 10 år i torsdags och firade det med ett gäng räkor. Tror att det var uppskattat...

I fredags så var det städdags. Huset städades och det var välbehövligt. Det blir en massa skit när man springer ut och in. Leo lyckades att slå pannan i vårt tv-bord. Han satt på kanten på soffan när Max gick förbi och antagligen råkade nudda vid benen, så han nockade bordet... Blev en fin liten bula och ett blåmärke. Shit happends...
På kvällen blev det smarrig middag, hämtmat! Kebabrulle med bearnaisesås.. Såå gott!

Igår var Jocke iväg och spelade fotboll. Vi tog det lugnt och Max ringde farmor eftersom hans kompisar inte var hemma. Jocke kom hem innan farmor hade hunnit komma så de gick upp tillsammans eftersom J ändå skulle bada.
Jag la Leo att sova middag när de gick och la mig själv i soffan med en bok. Efter en stund så slumrade jag till också...

När Leo hade vaknat gick vi ut i det fina vädret. Leo älskar sin gunga, eller "wii" som han säger.
På kvällen blev det grillat och hemmafriterade pommes. Den nya fritösen är superbra.


Leo tjuter av skratt när Max trycker ut leran..

I provrummet på H&M...

Busunge

Finaste Findus ♥

0 hade något att säga!: