BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 29 augusti 2011

Morbror är bäst!

Idag har jag ringt till Lund! Nu anser jag att Leo är frisk och de ska ta upp honom på mötet imorgon. Det är upp till doktor Sune att bestämma när han vill operera Leo. De väntar i regel ca 2-3 veckor efter friskförklaringen med denna operationen. Tydligen är de extra försiktiga just med denna operationen.

Annars är det fullt ös här hemma. Brorsan kom hit igår kväll när ungarna sov så de blev mäkta förvånade idag när plötsligt morbror var här.. Han stannar till imorgon kväll så jag är totalt brädad för tillfället. (Faktiskt rätt så skönt...)

I onsdags stack jag och syster till Härliga Hem och Väla en runda när J kom hem från jobbet. Jag skulle se om Härliga Hem hade någon snygg taklampa (över matbordet) för vi hade en kupong med 25% rabatt. Där fanns inte någon fin alls tyvärr.. Sen ville syster till Väla och titta på skor så det blev en tur dit. Vi satte oss på Espresso House och tog en liten fika också. ;-)

I torsdags hade vi ett möte med kuratorn på lasarettet inbokat. Jag hade ingen aning om varför men det är ju bra att ha träffat personen i fråga och jag var lite nyfiken på vad en kurator gör. Vi kom fram till att vi inte behövde någon hjälp nu men sen efter operationen så kan hon hjälpa oss i kontakt med dagis bla. Det är bra att veta ju.
Efteråt så körde jag och Leo ut till mitt jobb. Jag skulle höra om jag kunde behålla mina helger sen om jag börjar plugga. Tyvärr satt de i möte så det blev mest snackat med kollegorna och handlat lite. Skoj att träffa kollegorna eftersom det inte är speciellt ofta jag är där nu.

På kvällen var J iväg på en middag med ICA-folket inför golftävlingen på fredagen. Då passade jag och syster på att titta på Robin Hood. Vi har velat se den länge och den var riktigt bra. Tyvärr vaknade Leo när J ringde och ville bli hämtad. Han skulle inte somna om så han fick följa med och hämta pappa. Sen skulle han tyvärr inte sova när vi kom hem heller så han satt uppe med mig och syster och såg klart filmen. Allt som allt var han vaken mellan 22-01... Jag var ganska trött på fredagen sen av någon konstig anledning!

I fredags var jag som sagt ganska trött. Eftersom fredag=städdag så var det lika bra att ta tag i det. Till lunch stekte jag pannkakor på begäran av Max. Pannkakor är bra när man inte orkar bry sig om att fixa någon "riktig" mat. För att det inte skulle vara för onyttigt så gjorde jag dinkelpannkakor. De är riktigt goda, man märker inte någon större skillnad mot de vanliga.
Det gick riktigt bra för J i golftävlingen, han blev 13 av 45 st! Inte dåligt alls!
Sen blev det hemlagad pizza till middag på kvällen... Som avslutning på kvällen blev det film igen, denna gången The Fighter. Riktigt bra film!!

På lördagen hade jag och syster bestämt att vi skulle åka till Väla och kolla in nybyggnaden som öppnades på torsdagen. Vi åkte när de öppnade och passade på att ta frukosten där. Det är tur att man inte gör det så ofta...
Det var riktigt skönt att kunna gå i lugn och ro med syster och slippa vara mamma för en gångs skull. Max hade simskola på eftermiddagen så vi körde hem och åt lunch, sen körde jag, Max och farmor till simskolan. Max var jätteduktig och tycker det är skoj med simskolan, hoppas att det fortsätter så.

Igår jobbade J och vi tog det lugnt på hemmaplan. Max hade bestämt med farmor men väntade nästan ända till lunch innan han ringde. Annars brukar han vilja ringa vid 8-tiden...
Jag tog hand om lite stryktvätt och när farmor kom så lekte dem på ungarnas rum i en bra stund! Då kunde jag passa på att stryka i lugn och ro så det var lite av en win-winsituation! =)

När farmor hade tagit med sig Max hem så lade jag Leo att sova middag. Han var nog trött för han sov i 2 timmar...

På kvällen, efter att ungarna hade somnat så var jag och syster iväg och hämtade brorsan. Han har jobbat nere i Malmö ett par dagar och passade på att förära oss med ett besök innan ha åker hem imorgon. Det är vi väldigt glada för!! Båda ungarna avgudar morbror!

0 hade något att säga!: