BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 3 augusti 2011

8 årig bröllopsdag!

I måndags var det dags för Jocke att börja jobba igen och för första gången någonsin tyckte han inte att det var skoj att komma tillbaka.
Vi gick ut rätt så tidigt men det var inget roligt att vara ute alls. Det var klibbigt som bara den och massor med "millimetrar" överallt. På eftermiddagen kom åskan och regnet men det var inte mycket till åska... 3-4 knallar sen var det över. Däremot så regnade det riktigt ordentligt!
Efter att J hade kommit hem så stack jag och syster iväg. Vi skulle titta på ny mobiltelefon till J (det är tydligen inte så roligt att vara man och ha rosa tfn...) och syster ville titta på mobiltelefon och lite annat. Så det blev stopp på Elgiganten och jag köpte en liten Sony Ericsson till honom. När hans abonnemang är slut är tanken att han ska gå över till iPhone precis som jag.

Sen skulle vi på medstop och beställa medicin till Leo och syster behövde fler nikotinplåster. Hon är verkligen superduktig som slutar röka!

Igår var det en speciell dag. Igår hade vi varit gifta i 8 år. Det är faktiskt bra jobbat, alldeles för många som delar på sig i dagens läge. Fast vi har båda föräldrar med stabila äktenskap. Hans föräldrar har varit gifta i mer än 35 år och mina firar 35-årig bröllopsdag i höst...
Jocke har problem på jobb så han fick jobba över ett par timmar. Här hemma hade jag två trötta ungar. Max började på dagis igår efter att ha varit ledig i 4 veckor och det märktes när jag hämtade honom. Han var helt slut. Kanske inte så mycket fysiskt utan psykiskt! Det var mycket gråt på eftermiddagen.

Vi skype:ade för första gången med brorsan igår. Det var riktigt roligt tyckte båda ungarna. Jag har aldrig gjort det så det tog en stund innan vi fick ordning på det. Jag är dålig på att höra av mig till brorsan så det är alltid skoj att prata med honom. Förhoppningsvis kommer han hit någon dag i slutet av månaden. I så fall blir det en överraskning för Max! =)

Jag fixade en lite godare middag för att fira lite. Blev gorgonzolafylld laxfilé med potatis och vitvinssås. Riktigt gott! Till det blev det för en gångs skull vitt vin.
Efter maten hade vi det mysigt ute i det sköna vädret. Max och syster hoppade från trädäcket och busade, medan jag satt i solen och njöt.

Idag är det fint väder igen! Max är på dagis så vi ska passa på att njuta av lugnet ute i solen idag. Behöver fixa lite i trädgården tror jag. Ska se om jag kan få en klipptid till ungarna i eftermiddag, de är väldigt långhåriga och Max vägrar att bli klippt med trimmern...


I radiobilarna på festivalen

Skönt att cykla i bara kallingar när det är varmt...

Gott vitt vin på bröllopsdagen

Sååå god mat!

0 hade något att säga!: