BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 23 augusti 2011

ÄNTLIGEN!!

Idag har jag äntligen fått det efterlängtade samtalet från Lund. Hade bara Leo varit frisk så hade han fått operationen i nästa vecka! Tyvärr så är han för tillfället förkyld och det är naturligtvis inte tal om någon operation förrän han blir frisk. Men, jag vet att det är nära nu! Jag hade kunnat deppa ihop över att ha missat detta tillfälle men jag väljer att glädja mig över att det är nära nu. Självklart ska han vara så frisk som bara är möjligt innan op!

När han är frisk ska jag ringa operationssamordnaren i Lund så ska hon försöka hitta en tid så snabbt som möjligt.
Detta innebär att vi från och med nu måste se till att hålla Leo borta från onödiga bakterier! Han kommer att vara hemma i största möjliga mån och vi får se till att det inte kommer hit folk som är sjuka. För nu jäklar, nu ska det bli av!

Nu börjar mitt "jobb", jag kommer att läsa på om vad som ska göras så jag vet vad det handlar om. Jag vet i stora drag vad det handlar om men jag vill läsa på så jag har koll på vad som händer! Där kommer mitt kontrollbehov in i bilden... =)

Operationen som kallas för TCPC går (i korta drag) ut på att koppla nedre hålvenen till lungpulsådern. Det är en stor operation och han kommer att ligga kvar länge, det pratas om minst 3-4 veckor. Det känns lite absurt att säga att jag faktiskt längtar till Lund, men jag vet varför! Det är en välkänd miljö och jag vet att personalen där gör allt vad de kan för Leo, och för oss! Jag känner mig inte i vägen eller jobbig eftersom jag vet att de är vana vid frågor och det kommer i slutändan att vara positivt för Leos utveckling och hälsa. På vilket sätt vet vi inte än. Förhoppningsvis kommer syresättningen att bli bättre. Nu ligger han på 78-80%, jag hade blivit jätteglad om den kunde gå upp till över 85% åtminstone.

Jag fick gåshud av att prata med Lund och inse att vi är bland de översta på listan! Jag är fortfarande lite skakis... =)

3 hade något att säga!:

Mickis.H sa...

Åh var skönt för Leo, och er! :)
Håller tummarna för ett snabbt tillfrisknande :)

Jessica o Emilia sa...

Så härligt att vara så nära nu, så som du (ni) väntat på denna dag. Håller tummarna på att ni får hålla er friska och att Leo kryar på sig snabbt =) Kram

Bloggmamman sa...

Äntligen! Så skönt för er att ni vet att det snart blir av, efter er mkt långa väntan! Hoppas Leo frisknar till snabbt!