BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 10 augusti 2011

Jippie!!! Underbart.

I måndags var jag lite trött på att bara vara hemma med ungarna så vi åkte till Djurparken i Helsingborg. Det var riktigt mysigt att gå runt och titta på alla djuren med ungarna. Max hade väldigt bråttom hela tiden, han har verkligen myror i byxorna! Efter att ha tittat på djuren så fick ungarna varsin glass. Vi tog massor med bilder och hade en mysig eftermiddag.

Igår var det dags för dagis för Max igen och han hade som vanligt bråttom dit. Man märker verkligen på Leo att han vill vara på dagis nu. Han fick leka en lång stund på Max´s avdelning med dom stora barnen och han var så lycklig!

Klockan 11 hade vi en träff med vågen på sjukhuset! Upp till bevis och se ifall han hade behållit vikten eller gått ner... Otroligt nog så stannade vågen på exakt 10 kg, 10000 g! Hur stor är oddsen för det?! Han har hållit vikten och växt ytterligare någon cm, så nu är han 88 cm lång. Att han står kvar på samma vikt visar på att han får i sig bra med mat men att kroppen antagligen skulle behöva ytterligare lite mat för att han ska gå upp. Han gör av med massor nu eftersom han gåtränar hela tiden. Gör han inte det så hoppar han rundor på golvet, han är sällan stilla!

Som det är nu så äter han gröt vid 9,30 (för tillfället är det svårt med gröten, både igår och idag har han kräkts..) sen får han lagad mat/burkmat vid 12, mellis (rysk yoghurt och fruktpuré) vid 15 och lagad mat vid 18. Sen får han sin flaska i knappen vid 19,30 när de lägger sig. Frågan är om man ska försöka lägga till en måltid till, och i så fall var? Tål att tänkas på. Som tur är så ska vi träffa dietisten och magläkaren på måndag!

Efter att vi hade varit på sjukhuset så åkte vi till Väla. Syster skulle köpa skal till sin nya iPhone... Slutade med att jag också köpte ett. Jag hade ett silikonskal sen innan men nu blev det ett hard case.

På eftermiddagen skulle ungarna klippas, det var på tiden. Precis som på oss, så växer deras hår som ogräs! Speciellt Max blir så himla varm när han har långt hår. De blev som två nya och äldre pojkar efter klippningen! =)

Idag när jag skulle lämna Max så träffade vi en av Max´s fröknar från småbarnsavdelningen och Leo tog tag i henne och skulle inte med mig. Så medan jag lämnade Max så var Leo inne på småbarnsavdelningen och lekte. Han hade jätteskoj och ville inte med mig hem! Leo hade fått plats på en annan avdelning än den som Max gick på när han var liten och det tyckte jag var synd. Speciellt eftersom jag fick höra att det hade fixat en ny dörr till avdelningen för Leos skull! Så jag gick hem och ringde rektorn för att berätta om hans nya vikt och att jag hade hört av mig till Lund. Då hade hon träffat samma fröken i korridoren och hon hade berättat hur gärna jag ville ha Leo på deras avdelning och det visade sig att det var faktiskt ett barn som hade tackat nej till sin plats på den avdelningen. Så det slutade med att Leo ska få gå på Max´s gamla avdelning! Helt underbart. Personalen är fantastiska och vi känner dem sen innan och de har följt Leo sen han låg i min mage! Dagen kunde nog inte ha börjat bättre!

Jag har även varit i kontakt med Lund så att de vet att han är uppe i rätt vikt och kan planera in honom i sitt operationsschema! Nu vill vi få gjort TCPC:n så snabbt som möjligt. Jag hoppas att han kan börja på dagis i mitten av oktober som det är tänkt... Det är kanske lite kort tid men vi får se!


Fina syster ♥

Söt ekorre (alla bilder hamnar i bdb)

Gott med glass

Någon hade bråttom!!

Klappar getterna

Skoj

0 hade något att säga!: