BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 12 augusti 2011

Skit också!!

Nu är vi inne i en dålig period vad gäller frukosten, igen! Gröten är en plåga, bokstavligt talat! Han vill verkligen INTE! Han äter den efter ett tag men 3 dagar av 4 så har det kommit upp igen. Idag kom det upp för att han blev jätteledsen för att han inte fick vända upp och ner på burken med fruktpure!

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag vill att han ska äta gröten eftersom den är väldigt nyttig, mättande och han behöver en stadig frukost.
Jag undrar om man skulle kunna ge något annat som är liknande som frukost. Macka har jag försökt med, men han äter bara en liten bit. Filmjölk var inte heller någon höjdare.

Jag avskyr när det går dåligt med maten. Jag vill så gärna att det ska gå bra så jag blir irriterad när det inte funkar, och sen får jag dåligt samvete för att jag blir irriterad...

3 hade något att säga!:

Marie sa...

Han tycker inte om Kesella?? Ludwig älskar kesella, fast man får prova lite nätt för det kan sätta fart på magen, blandat med havregryn/mussli samt någon frukt i =)

Lisa sa...

Jag ger Harry Danoninoyoghurt. Den har högst fetthalt tror jag och den gillar han. Han har helt slutat med gröt nu, bara spottar åt den. Jag tänker att de kanske vill ha lite variation ett tag...

Helena sa...

Kesella som det tipsats om ovan gav jag till dottern och det var uppskattat, annars turkisk youghurt med en klick honung eller sylt.

Annars om du gör hemmagjord risifrutti, dvs risgrynsgröt och blanda i lite grädde och vaniljsocker efteråt.

Drömyoggin har ganska hög fetthalt också?

Usch hoppas att det släpper snart och att han bara är ute efter lite variation :-)