BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 8 juni 2010

Vaccination, habiliteringen

Tisdag redan... Tiden går alldeles för fort! I söndags hyrde Jocke film när han kom från jobbet, det blev Hurt Locker. Riktigt bra film. Eg hade vi tänkt se Sherlock Holmes, men den var utlånad.

I söndags hade Max avslutning med kyrkis. De började i kyrkan, gudstjänsten tog nästan timme, vilket var lite för mycket för både Max och Leo. Max var bara med i de första 10 minuterna, sen fick ungarna sätta sig hos sina familjer... Efter kyrkan var det tipsrunda och korv med bröd. Sen var det dags för dagens höjdpunkt, hoppborgen! Max har aldrig hoppat i en hoppborg men han älskade det från första stunden. Som han skrattade! När vi var tvungna att gå hem, för att Leo behövde äta, så var han rent ut sagt skitledsen och arg på mig! Stackaren hade kunnat stanna hela dagen.Igår var det jobb igen. Dock var det en bra tid, 7,45-15,15! Skönt att sluta tidigt. När jag kom hem så fixade vi det sista på bilen, det var besiktning idag. Bytte glödlampa i en lampa. Synd att få en anmärkning bara för att man slarvat. Tyvärr var det glapp i kontakten så det tog ett tag innan jag fick den att lysa..

Idag var det dags för 1 års-vaccinationen för Leo. Han var sjuk när han skulle fått den, och sen har hon inte kallat förrän för någon vecka sen. Passade på att väga och mäta honom oxå. 79 cm lång och 8,540 g... Vikten var sådär, ligger kvar på samma som i maj. Måste nog börja öka på hans matvolym. Han har börjat bli mer aktiv så då kan han behöva mer mat. Ska prova att höja från 800 ml till 900. Hoppas det funkar! Sprutorna gick hur bra som helst, den ena reagerade han inte på, den andra gnällde han bara lite av. Sköterskan sa att vi skulle hålla koll ifall han fick feber, det kunde de tydligen få. Hon sa att han kunde bli lite gnällig oxå... Jag sa att det är nog inte så sannolikt, Leo gnäller aldrig! =)

Idag ska jag jobba kväll, 15-20,30. Skönt att komma ifrån innan stängning. Sen är jag ledig i 2 dagar! Eg ska jag jobba imorgon, men eftersom vi fått tid på Barnhabiliteringen 13,15 så funkar det inte. Så jag tog ledigt. Ska ha 3 möten med habiliteringen på kort tid. Denna onsdag, nästa onsdag och måndagen därefter. De två första ska vi komma utan Leo, det sista ska han vara med på. Ska bli väldigt intressant att se om/vad de kan göra för honom. Tyvärr tror jag att han kommer att förlora "sin" dietist. Hon har varit underbar och jag hoppas att vi kommer ha fortsatt kontakt med henne. Hon är ju den, förutom vi, som känner honom bäst.

1 hade något att säga!:

Nilla sa...

Håll hårt i Margaretha. Förhoppningsvis tycker kanske habiliteringen att hon kan få vara med eftersom att hon känner honom så bra. Man kan ju alltid föreslå det....