BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 10 juni 2010

Mysväder

Igår var vi på informationsmöte på barnhabiliteringen. Vi fick träffa "vårt" teams kurator och psykolog. De är uppdelade i 3 olika team beroende på barnets funktionshinder. Vi hamnar i team röd.

Igår var det mest lite info om dem själva och organisationen, sen fick vi berätta om Leo. Jag försökte berätta från början, men jag insåg snabbt att jag har faktiskt inte har koll på riktigt allt som har hänt, framförallt är det svårt att placera när det har hänt. Att man kan glömma så...

Jag var även ute och joggade igår, i ösregn. Men det gjorde inte mig så mycket, jag hade bra musik på. Jag joggade längre sträckor denna gången än förra men jag klarar inte så långt i taget. Jag klarade ca 1 km i ett sträck, sen var jag riktigt trött, så det fick bli en del powerwalk emellanåt... Sammanlagt joggade jag nog ca 2 km, men inte i ett sträck som sagt. Men det är en början!

Idag var jag ute och "powerwalkade" nästan 5 km. Kändes riktigt bra. Om jag nu kan varva powerwalk med jogging åtminstone 2 ggr i veckan så kanske det kan bli något av den här tjockisen oxå! =) Vill ju gå ner lite i vikt, plus att jag vill bli av med degmagen!!
Ska bli skönt med gympa igen på tisdag.

Annars har vi mest varit inne idag, jag och Leo. Jocke har spelat golf och Max hade varit ute på dagis. Vi håller på att flytta om lite i vardagsrummet eftersom vi ska köpa en ny tv. Så jag fick i uppgift att rensa bland mina böcker... Har en hel bokhylla full med böcker. Enligt mig kan man aldrig ha för mycket böcker, enligt Jocke har vi ALLDELES för mycket böcker. Fast han har inget att säga till om detta! ;-)

Känner mig duktig som rensade ut åtminstone en 25-30 böcker! Passade även på att ordna böckerna i bokstavsordning. Risken finns att det kommer att komma hem fler böcker snart...

Imorgon är det jobb igen, 7,45-18,15. En lång dag men jag slutar åtminstone hyfsat tidigt. Lördag jobbar jag 12-20,30, den är riktigt tråkig.


Syskonbus


Skön stil...

3 hade något att säga!:

EmiliaJ75 sa...

Bra kämpat med löpningen! 1 km är väldigt mycket bättre än ingen km....!
Nu ska jag bara vifta lite ang magträning - gör INTE situps om du vill bli av med magen. Jag har läst flera reportage nu där det står att situps är det sämsta för en "mammamage". När jag gör situps så blir min mage som en "topp" framåt och känns bara större, gör jag övningar där den är platt under övningen så ger det mycket bättre resultat. Var en artikel i Aftonbladet häromdagen och det stämmer så bra. Sen jag slutade med situps och gör andra övningar har min mage blivit mycket bättre.

Jessica sa...

Du vet väl att allt är bättre än inget och det är bara dumt att pusha sig alldeles för mycket för då är risken stor att man tröttnar. Sen sägs det ju att det är bra att varva löp med gång istället för att göra än det ena eller än det andra - så kör du ditt race =) Kram

Anonym sa...

Hejsan! Vi tillhör oxå team röd. Får ni Britt-Marie Sjölander som kontakt person så är ni i goda händer :):) Hon är superbra!! Kramar Jenny (släkting till Jessica å Therese)