BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 2 juni 2010

Bilder

Usch jag är riktigt trött efter 3 stycken kassa nätter i rad. Max har kommit in och sovit hos oss. Det innebär för min del: slagsmål om täcket, sparkar lite överallt och att sova på ca 40-50 cm av sängen...

Igår var vi och klippte oss. Killarna behövde det verkligen, mest Leo. Det blev en utmaning för Lorraine att klippa Leo. Men hon har ju egna barn så hon var snabb. Jag fick med mig en helt annan kille hem! Han ser numera ut som en pojke.


Före


Efter!

Max blev ordentligt kortklippt, behövligt då han svettas väldigt lätt. Jag klippte oxå mig, fast bara lite kortare.

Idag har jag haft en väldigt lugn dag, 8,30-15,15! Inte nog med att det var en kort dag, det var tämligen lugnt på jobb så jag var lite i förbutiken och hjälpte till med tidningarna osv.

Eftersom det har varit väldigt fint väder idag så var det jätteskönt att faktiskt kunna komma hem i normal tid. Imorgon är det 9-19 men det kan jag stå ut med, för på fredag har jag en underbar tid, 7,45-15,15! Bästa fredagen. Dessutom är det ledig helg, så det känns nästan som om man får en dag extra ledigt.

Lite bilder från senaste veckan...


Bilderna här nere har moster/syster Emelie tagit!

3 hade något att säga!:

Emma Leonsmamma sa...

Så fina dom blev i håret och ja, leo blev en helt annan kille:-) Ha det så bra i solskenet och hoppas att vi får en fin helg med massor av sol. Kram på er

Em sa...

Kul att du hittade dom, trodde jag inte :D

Jeanette sa...

Vad fin Leo blev i sin nya frisyr! Och Max också förstås=) Kram