BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 6 juni 2010

Underbara helg!

Snart är helgen slut och det är jobb igen. Jobbveckan gick ganska snabbt, eftersom jag bara jobbar 4 dagar. Fredagen var underbar! Älskar att jobba 7,45-15,15 på en fredag! Känns som att det blir en extra lång helg sen. Behövdes efter torsdagen!

Vi hade kundkortskväll mellan 17-20 på torsdagen och jag lovar, jag har aldrig sett så mycket kunder i butiken samtidigt! Vi hade billigt kaffe och billig fläskfilé... Vi hade alla kassor öppna (9 stycken) och ändå var köerna nog en 20-30 meter långa! Helt otroligt. Som tur var så hade de kortats ner betydligt när jag skulle handla efter jag slutat kl 19. Men mellan 17-19 var det sanslösa köer. Skoj och bra för butiken.

På fredagskvällen så var Jocke iväg hos med några kompisar så jag hade huset helt för mig själv. Syrran är i Lund över helgen. Jag fick i säng killarna redan vid 20 så sen var huset väldigt tyst! Längesen jag var helt ensam hemma. Jag tog tillfället i akt och tittade på film.
Det blev Wolverine, som jag köpt för ett tag sen. Hade faktiskt glömt bort att jag hade den.

Den var riktigt bra, förutom en sak! Helt plötsligt, i slutet så bara stannade filmen! Precis som att den låste sig. För att kunna fortsätta se filmen så fick jag spola fram lite, vilket innebar att jag missade flera minuter i en rätt så avgörande scen! Riktigt jäkla störigt! Speciellt eftersom jag har köpt filmen på Maxi, men jag har slängt kvittot! Men filmen var riktigt bra! Kommer ses många gånger!! Fast jag kommer nog att köpa en ny, som fungerar.

Igår var en helt underbar dag. Vi var lediga tillsammans, det var sol och varmt. Jocke & Leo sov länge! Max vaknade vid 7 och sen han fått sin frukost och tv:n var på så gick jag och la mig en stund igen. Jag gick inte upp förrän vid halv 9! Inte utsövd, men vaken... =)

Jag och Max gick ut vid 10 och sen kom Jocke och Leo ut lite senare. Jocke tog tag i trädgårdsmöblerna, de skulle tvättas. Max assisterade med vattenslangen! Det är rätt så enkelt att roa en 3-åring ibland...
Jag passade på att rensa bland alla krukor, hade väl ett 100-tal och jag sparade nog bara 10-15 stycken. Skönt att kunna slänga resten.
Jag har passat på att tvätta och hänga ut tvätten i helgen, blev en 3 maskiner. Det luktar så himla gott när det har hängt ute.

Jocke och Max åkte till Anders för att hämta grejorna som Jocke hade lämnat kvar kvällen innan. De passade även på att köpa hem lunch! Smarriga burgare från gatuköket i stan. Jag fick gjort en del i trädgården under dagen, rensade flera rabatter. Ser så mycket finare ut när det är rensat. Max höll igång med att cykla, köra bil eller spela bandy!

Sen på eftermiddagen, vid 4-tiden körde vi till vänner i Bjuv. Ungarna busade och badade och sen blev det grillat. Kvällen gick fort och vid 8 fick vi köra hem eftersom Leo vägrade somna i vagnen. Ungarna somnade fort och sen var det lugnt och skönt... Det var en riktigt härlig dag, med massor med bus och lek och lite trädgårdsarbete. Fantastiskt väder gjorde ju inte dagen sämre...

Idag verkar solen trögstartad tyvärr, Jocke jobbar men vi ska ut lite senare. Sen kl 1 så ska vi gå på Max avslutning på kyrkis. Ska bli skoj att se vad de ska göra. Annars har vi inget inplanerat.

0 hade något att säga!: