BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 20 juni 2010

Feber, kalas...

Redan söndag och jobb igen imorgon. Helgen har varit bra på alla sätt och vis.

I torsdags var Leo dålig på dagen innan jag körde till jobbet. När jag kom hem strax efter 22 på kvällen så visade det sig att han hade varit riktigt dålig under dagen. Han hade haft hög feber och tom haft en feberkramp. Åtminstone tror jag att det var det. Fick lite dåligt samvete för att jag inte varit hemma hos honom. Han var vaken när jag kom hem så jag tog upp honom. Han fick en dos alvedon och sin inhalation. Märktes tydligt att han inte mådde bra alls. Jag satt uppe med honom till midnatt. Först vid halv 12 ungefär så fick jag ett leende från honom, det hade vi inte fått på hela dagen. Då hade febern börjat släppa på allvar.

Han är fortfarande inte riktigt bra men mycket bättre. Det tar ju ett tag för honom att bli riktigt bra igen.

Igår var det dags för kalas, älsklingen fyllde ju år i veckan. Hans föräldrar, bror med familj och Poppe m familj var här. Vi åt gott, grillat och nypotatis, dippa. Som efterrätt blev det en ordentlig fruktsallad med vaniljvisp eller glass. Vi kikade lite på bröllopet, jag tittade mest på alla vackra klänningar. Annars var jag inte så intresserad, fanns andra som var betydligt mer intresserade. På kvällen blev det att vi var ett litet gäng som såg bröllopet och ett lite större som zappade mellan V75 och fotbollen... =)

Idag så skulle Jocke ha spelat golf med sina föräldrar, men han kommer knappt ur sängen. Han har ont i ryggen, eller i svanskotan... Det började redan igår och jag såg på honom att han inte skulle kunna spela golf idag men han var tvungen att känna efter idag ändå... Behöver jag säga att man inte kan spela golf om man knappt kommer upp ur sängen! ;-)

Det blir nog en väldigt lugn dag idag. Hoppas bara vädret är ok så vi kan vara ute lite.

Imorgon ska vi till habiliteringen igen. Denna gången ska Leo med. Deras specialpedagog ska träffa honom. Ska bli väldigt intressant att se/höra vad de får ut av det besöket. Sen jobbar jag kväll på det.

0 hade något att säga!: